-
طرح مسئله برای مامبو
باسلام
چندسالی هست که تیم مامبو( قبل و بعد از جدایی جوملا از ان) در حال فعالیت و پشتیبانی از این cms هست.که باید از این بابت تشکر کرد.از طرفی خوب دوستان هبتر می دونند که جوملا بنا به دلایلی (خودم نمی دونم) از مامبو جداشد و امروز می بینیم که بیشتر تیمها و اشخاص رو اکستنشهای جوملا کار می کنند و گویا به نوعی مامبو در حال منزوی شدن در بین اذهان است .البته این تصور از بابت گسترش و تنوع اکستنهشهای ان است.خوب قطعا این سوال برای کاربران مامبو پیش میاد که چرا چنین وضعیتی برای مامبو بوجود امده؟مگر نه اینکه جوملا از مامبو نشات گرفته ولی الان روی توسعه امکانات ان کمتر وقت گذاشته میشه!! و این موضوع با ورود جوملا 1.5 خوب بیشتر نمود پیدا کرده و می بینیم قابلیتها و نوع اوری های جدیدی روی این نسخه ایجاد شده ، ولی مامبو هنوز در قسمت مدیریتش و بعضی موارد دیگر تغییر و تحول چندانی نداشته ، خوب می توان این گله را به تیم مامبو گرفته که برای دادن یک نسخه جدید ،کاربران باید انتظار طولانی بکشند. البته دوستان در خصوص رودمپ مامبو حرفهای زیادی زدند و وعده تحول مامبو رو درنسخ 4.7 و 5 داده اند ولی نکته مهم این هست که کابران مامبو باید صبری طولانی داشته باشند تا ورژنهای بعدی عرضه شود تا به لحاظ امکانات بتواند جوملا را پشت سر بگذارد.البته این نکته رو عرض می کنم منظور بنده راجع به مباحث امنیتی نیست ، چون اعتقاد دارم مامبو تو این زمنیه سنگ تموم گذاشته .ولی حالا زمان ان است که تیم مامبو یک تحول اساسی را در خود ایجاد کند تا هر چه بیشتر قدرت مامبو اثبات گردد.
لذا به نظر من نیاز هست باتوجه به موارد بالا ، مدیران و دوستان عزیز توضیحاتی را بفرمایند .
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2008 07:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)