-
سايت در حالت آفلاين (ذخيره در History مرورگر)!
با عرض سلام و خسته نباشيد....
پيشاپيش سالروز ولادت با سعادت امام زمان رو مي تبريكم ...
و اما سوال
ممكنه تكراري باشه من كه سرچيدم چيزي نيافتم
من ميخوام سايتم در حالت آفلاين هم نمايش داده بشه يعني وقتي اينترنت قطع شد در حالت آفلاين از History در دسترس باشه ....
شايد سوالم تكراري و آبكي باشه ولي معذرت ....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2008 04:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سايت در حالت آفلاين (ذخيره در History مرورگر)!
معمولا خود بازدید کنند باید این کار با میل خودش انجام بده
چون اگر شما بخواهید این کار خودتون با کد یا چیزی انجام بدید تمام صفحات سایت شما تو کامپیوتر بازدید کننده کامل ذخیره میشه و این سرعت لود سایت کم می کنه
-
-
[quote author=majid-66 link=topic=15763.msg82909#msg82909 date=1218865670]
معمولا خود بازدید کنند باید این کار با میل خودش انجام بده
چون اگر شما بخواهید این کار خودتون با کد یا چیزی انجام بدید تمام صفحات سایت شما تو کامپیوتر بازدید کننده کامل ذخیره میشه و این سرعت لود سایت کم می کنه
[/quote]
ممنون مجيد جون
ولي گمون نكنم اينجوري باشه ...
ببين مثلا همين سايت مامبولرن يا فارومش كجا مثلا ما مشخص كرديم كه بمونه تو حافظه سيستم .....
يا خيلي از سايتهاي ديگه كه مامبو هم نيستن ولي تو حافظه ميمونن ....
بصورت واضح تر بگم ببين مثلا من يه سايتي رو مي بينم بعد نت رو قطع ميكنم بعد تو IE يا Firefox ميرم گزينه Work Offline رو ميزنم بعد سايتهايي رو كه رفتم رو ميتونم از History مرور كنم ... اين قضيه تو همه سايتها مشكلي پيش نمياره فقط تو سايتهاي مامبويي ديدم كه ذخيره نميشه و بايستي دوباره به نت وصل شيم ؟
ممنون
يا علي !
-
-
دوست عزیز این بستگی به مامبوت ها و ماژولهایی که شما استفاده کردید دارد. من خیلی از سایتهایی که اجرا کردم با مامبو توی حالت آفلاین بدون مشکل دیده میشه.
موفق و پیروز باشید.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15763.msg82920#msg82920 date=1218873749]
دوست عزیز این بستگی به مامبوت ها و ماژولهایی که شما استفاده کردید دارد. من خیلی از سایتهایی که اجرا کردم با مامبو توی حالت آفلاین بدون مشکل دیده میشه.
موفق و پیروز باشید.
[/quote]
ممنون ...
به چي بستگي داره ؟ من مامبو 4.6.5 استفاده ميكنم ... به صورت جدا هم ماژول يا مامبوتي نصب نكردم .... مگر اينكه نحوه نصب يا فضاها فرق كنه ؟!!
ميشه اون سايتهايي كه شما اجرا كردي آدرس بدي ببينيم چه شكليه ؟
من كه تا حالا چند تا مامبو رو فضاهاي مختلف نصب كردم كه همشون اينجورين !
يا علي
-
-
من منظور شما را دفعه اول بد متوجه شدم ببخشید
-
-
دوست من. من نمیدونم دقیقاً به چه مسائلی بستگی داره. ولی من توی بعضی از سایتهام که راه انداختم اینجوری نبود. بنا به دلایلی هم نمیتونم لینکشون رو در اختیارت بگذارم.
باید حرفه ای ها جواب این سوال رو بدن. من خودم هم نمیدونم توی اونا چیکار کردم که اینجوری شده. اما فکر کنم به خاطر این باشه که کش رو روشن کردم. شاید مسئله دیگه ای باشه. مطمئن نیستم!
موفق و پیروز باشید.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15763.msg82988#msg82988 date=1218903636]
دوست من. من نمیدونم دقیقاً به چه مسائلی بستگی داره. ولی من توی بعضی از سایتهام که راه انداختم اینجوری نبود. بنا به دلایلی هم نمیتونم لینکشون رو در اختیارت بگذارم.
باید حرفه ای ها جواب این سوال رو بدن. من خودم هم نمیدونم توی اونا چیکار کردم که اینجوری شده. اما فکر کنم به خاطر این باشه که کش رو روشن کردم. شاید مسئله دیگه ای باشه. مطمئن نیستم!
موفق و پیروز باشید.
[/quote]
با سلام
پسر مهربون عزیز
من کش رو هم فعال کردم ولی فایده ای نداشت ......
دوستان اگر کسی میدونه ما رو از سردر گمی در بیاره ...
ممنون
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)