-
هیچ تغییری در Global Configuration دخیره نمی شود!
سلام
من از هاست رایگان tbd.ir استفاده می کنم. الان سایتم دچار یک مشکل حاد شده که هیچ تغییری در Global Configuration دخیره نمی شود!(هیچ تغییری save نمی شود.)اصلا دکمه سیو و اپلای کار نمی کنند! منو بار بالایی هم رفته!(ولی نمی دونم کجا رفته!)
ایکون ها به شکل زیر در اومده! این لینکو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل دوم: سایت به صفخه اصلی مامبو نمی رود . با ری دایرکت می تونم این مشکلو حل کنم؟
مشکل سوم: عاصر سایت به نمایش در نمی آیند. ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمایی:
در Global Configuration من در تبServer قسمت live site را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر دادم که به خیال خودم مشکل ری دایرکت درست شه ولی فکر کنم بعد از اون بود که همه چی خراب شد!
configuration.php هم 644است ولی می زند که قابل نوشتن است.
من از انگلیش مامبو استفاده می کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2008 12:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)