با سلام مجدد

گفته بودید که بیشتر توضیح بدهم ....

من نیاز به سایتی دارم که مثلا روی دامنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه اما مدیر سایت بتونه تعداد زیاذی سایت زیر مجموعه سایت اصلی بر روی ساب دامین ایجاد کنه . یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و .....
در حقیقت مدیر بتونه بدون نصب مجدد مامبو ، یک سایت با همان امکانات به صورت زیر مجموعه سایت خودش ایجاد کرده و مدیریتش را به کس دیگری واگذار کند .
وبلاگ که گفتم در ابتدایی ترین حالتش هست . اگر بتوان خود یک سایت کامل را در زیر مجموعه سایت اصلی ایجاد کرد ، خیلی بهتر است

خلاصه کلام اینکه من سفارش یک کاری دارم که طرف می خواهد یک سایت داشته باشد و بتواند برای هر یک از زیر مجموعه های خودش بدون نیاز به من و خیلی راحت ، یک سایت جداگانه بر روی ساب دامین ایجاد کند و یوزر و پسوورد آن را به افراد مورد نظر داده تا خودشان سایت زیر مجموعه را مدیریت نمایند .

چه راه حلی به نظر شما می رسد ؟

ممنون