من روي سرور 2000 xampp نصب كردم و ميخوام مامبو نصب كنم اما متاسفانه ولي Mysql را اجرا ميكنم با خطاي زير روبرو ميشم كه هر چند ثانيه تكرار ميشود لطفا كمك كنيد
[img width=640 height=446]http://i38.tinypic.com/qs1ll4.jpg[/img]

من روي سرور 2000 xampp نصب كردم و ميخوام مامبو نصب كنم اما متاسفانه ولي Mysql را اجرا ميكنم با خطاي زير روبرو ميشم كه هر چند ثانيه تكرار ميشود لطفا كمك كنيد
[img width=640 height=446]http://i38.tinypic.com/qs1ll4.jpg[/img]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شبیه ساز و یا نسخه ی xampp خودتون رو عوض کنید
[quote author=مجید link=topic=15817.msg83265#msg83265 date=1219136262]
شبیه ساز و یا نسخه ی xampp خودتون رو عوض کنید
[/quote]
ممنون امتحان ميكنم در ضمن وقتي ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد مرورگر ميكنم خودبخود به ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد ميشود اگه بخوام بجاي ادرس فوق وارد ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه كجاي برنامه را بايد دستكاري بكنم؟
من متاسفانه این شبیه ساز رو ندارم اما شما باید ببنید در روت یعنی www فایلی که لود میشه احتمالا Index.php هست باید اون رو بررسی کرد !
سلام. همونطور که آقا مجید فرمودند باید در فایل index.php واقع در پوشه ی htdocs در کد زیر :
اسم /xampp/ را به نام پوشه ی دلخواهتون مثلا /mambo/ تغییر بدید.کد:<?php if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) { $uri = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] } else { $uri = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] } $uri .= $_SERVER['HTTP_HOST']; header('Location: '.$uri.'/xampp/'); exit; ?> Something is wrong with the XAMPP installation :-(
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)