من برنامه xampp را نصب كردم كه اين برنامه Mysql را هم نصب ميكند حالا ميخوام براي مامبو يك ديتابيس درست كنم لطفا راهنمائي بفرمائيد (نوع جدول و ...)

من برنامه xampp را نصب كردم كه اين برنامه Mysql را هم نصب ميكند حالا ميخوام براي مامبو يك ديتابيس درست كنم لطفا راهنمائي بفرمائيد (نوع جدول و ...)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. اگر می خواهید وارد مسائل ساختن دیتابیس و اینها نشید ،می تونید از تنظیمات پیشفرض خود Xampp استفاده کنید. به این صورت که لازم نیست هیچ دیتابیسی بسازید فقط وارد مراحل نصب مامبو بشید و در مرحله ی دیتابیس اطلاعات را این گونه وارد کنید :
server : localhost
db name : test
db username : root
(خالی)db password : blank
همین. جداول مربوطه را هم خود مامبو براتون توی دیتابیس می سازه.![]()
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
ممنون عالي بود يه سوال ديگه پيش فرض xampp بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا چطور ميتونيم اونو مثلا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير بديم؟
سلام.خواهش می کنم. شما کافیه فولدر با نام دلخواهتون (مثلا mambo) را داخل پوشه ی xampp/htdocs بسازید و فایل های مامبو را بریزید توی اون و بعد با زدن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مامبوتون را نصب کنید و مشاهده کنید. اگر هم می خواهید که آدرس سایتون فقط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه و ساب فولدر توی آدرستون نباشه می تونید فایل های مامبو را مستقیما توی xampp/htdocs بریزید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)