-
سازگار کردن ja tab
باسلام خدمت دوستان
اگر به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید می ببینید از یک ماژول تب زیبا استفاده شده است که با بررسی بیشتر متوجه شدم که از یک ماژول و مامبوت استفاده شده و در این انجمن دوستانزیادی بودند که به ان نیاز داشته اند.به خاطر همین با کلی چرخ توی اینترنت تونستم پیداش کنم و روی جوملا نصبش کنم .که به حق ماژول بدرد بخور و عالی هست.ولی متاسفانه با مامبو سازگار نیست لذا این موضوع رو اینجا مطرح کردم تا به کمک هم بتونیم اونو برای مامبو سازگار کنیم.
ttp://rapidshare.com/files/138693264/tab.zip.html
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2008 09:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سازگار کردن ja tab
البته این نکته رو فراموش کردم بگم که برای نصب ماژول و مامبوت باید داخل فایل xml بشید و install رو به mosinstall تغییر بدید و همچنین داخل xml مامبوت شوید بجای کلمه plugins کلمه mambots رو جایگزین کنید تا نصب بشه .
ولی بعد از انتشار این مامبوت سایت بالا نمیاد و از اینجا به بعد باید تغییراتی در محتویات فایل انها بدهیم که دوستان از اینجا بعد رو شروع کنند.
-
-
از دوستان کسی این ماژول و مامبوت رو نصب نکرده؟
-
-
یک بار دیگه هم میگیم امروز چندمین باری هست که در انجمن این سوال مطرح میشه و میگم
در همین انجمن در یک تاپیک mod_jw_ts رو بحث کردن دوستان
این ماژول mod_jw_ts سازگار هست با مامبو 4.6 لطفا جستجو کنید در ضمن سایت این ماژول هم joomlaworks.gr هست
یاعلی
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
اولا که این ماژولی رو که گفتم ربطی به mod_jw_ts نداره و شامل یک ماژول بنام mod_jatabs و یک مامبوت بنام plg_jatabs که امکانات بیشتری نسبت به mod_jw_ts داره .
در ضمن بنده در این قسمت این موضوع را بدین دلیل مطرح کنم تا دوستان با کمک هم بتوانیم اونو برای مامبو سازگارش کنیم .
البته بد نیست برای قابلیت tab بیشتر از یک ماژول داشته باشیم.پس بهتره این تاپیک ادامه داشته باشه و درنهایت مانند کامپوننت sef که اقای عماد و بقیه روش کار کردند ، این ماژول هم بهینه سازی بشود.
باتشکر
-
-
تو مامبولرن خیلی چیز ها گروهی مثل همون sef
اما به شرطی ارزش کار روی اون باشه و شدنی باشه
اینی که شما معرفی کردید برای جوملا 1.5 و سازگار کردن اون مشکل ولی سازگار کردن مهم نیست ارزش کامپوننت مهمه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)