-
آپلود عکس از روی کامپیوتر در مامبو 4.6.2
با سلام و خسته نباشید
در مامبو 4.6.2 برای آپلود عکس از روی کامپیوتر در ویرایشگر ارسال مطلب بعد از کلیک بر روی کلید Insert/edit Image پنجره ای باز می شود که در آن بعد از کلیک بر روی دکمه Browse پنجره جدید باز می شود اما نمی توان در این بخش پوشه جدیدی درست کرد چرا که اخطارYou have no premisson to create the folder می دهد همچنین بعد از Browse کردن یک فایل و زدن کلید upload نیز اخطار Invalid XML response from connector را میدهد
لازم به ذکر است من فایل UserFiles.zip را یافته و در پوشه های mostlyce و editors و mambots و public_htm نصب کرده ام و سطح دسترسی تمام پوشه ها را 777 کرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2008 07:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آپلود عکس از روی کامپیوتر در مامبو 4.6.2
شما فایل UserFiles.zip باید از حالت زیپ خارج کنید و فقط در پوشه ای که مامبو در آن قرار دارد انتقال دهید
-
-
با سلام
من مامبو را در پوشه public_html نصب کرده ام و فایل UserFiles.zip را نیز در این پوشه از حالت zip خارج کرده و سطح دسترسی تمام پوشه های آنرا 777 کردم اما مشکل حل نشد
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-
با سلام
من مامبو را در پوشه public_html نصب کرده ام و فایل UserFiles.zip را نیز در این پوشه از حالت zip خارج کرده و سطح دسترسی تمام پوشه های آنرا 777 کردم اما مشکل حل نشد
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-
سلام
بابا این UserFiles را در تمام مسیر های متصور در شاخه اصلی سایت ، داخل مامبو و... کپی کردم و دسترسی به آن را فول اکسس کردم ولی هنوز اینترنال ارور می دهد چه کار کنم یکی به دادم برسه :-\
-
-
سلام
لطفا برای حل هر مشکل فقط و فقط در یک تاپیک موضوع را مطرح کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)