-
نمایش مطالب با سطح دسترسی register در سایت
با سلام و خسته نباشید
برای نشان دادن مطلب با سطح دسترسی register در مامبو 4.6.2 من کلید نمایش لینک های تایید نشده را فعال کرده ام اما باز هم چیزی نشان داده نمی شود
البته در این مورد نیز سرچ کردم و این تنها راه بود که به آن اشاره کرده بودید و من انجام دادم اما راهگشا نبود
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2008 07:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمایش مطالب با سطح دسترسی register در سایت
لطفا بیشتر توضیح بدید.
من کلید نمایش
لینک های تایید نشده را فعال کرده ام
اما باز هم
چیزی نشان داده نمی شود
لینک ها یا مطالب ؟
-
-
اگر منظورتون نشان داده در صفحه اصلی هست و یا به صورت بلاگ هست بله درسته اما در لیست مجموعه ای که اون مقاله درونش هست عنوان میاد و جلوش هم مینویسه باید وارد سایت شوید تا مطلب را بتوانید مطالعه کنید تست کنید لطفا
یک منو از لیست مجموعه بسازید که اون مقاله درونش هست ...
-
-
با سلام
من می خواهم مطالبی را که سطح دسترسی آنها را register تعیین کرده ام خلاصه مطلب آنها در صفحه اصلی منتشر شود اما برای دیدن بقیه مطلب حتما وارد شوند
چرا که اگر خلاصه مطلب در صفحه اصلی نشان داده نشود کاربر اصلا متوجه نمی شود که همچین مطلبی وجود دارد
که برای این کار من گزینه (نمایش لینک های تایید نشده ) را نیز فعال کردم اما باز هم راهگشا نبود
با تشکر
-
-
گفتم دوست عزیز در نسخه ی 4.6.2 به بالا این امکان برداشته شده است فقط در لیست مجموعه ها به صورت عنوان می یاد که باید لاگین کنند تا بتونن مطالعه کنند
اگر خودتون آشنایید که کد ها رو تغییر بدید تا اون مورد هم حل بشه و اگر نه بدید به کسی که با مامبو آشنا هست براتون خواسته ی شما رو انجام بده موفق باشید
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)