-
حجم دیتابس و کندشدن سرعت سایت
سلام .
من یک سوال برام پیش اومده . دلیلیش هم اینه که سایت خودم داره روز به روز حجم داده هاش زیاد و زیادتر میشه
خوب متن هایی را که ما به عنوان یک مطلب وارد سیستم مدیریت محتوا میکنیم وارد دیتابیس آن سیستم مدیریت محتوا میشه دگیه درسته ؟
. حالا سوالم اینه که حجم این مطالب ( منظورم تعداد مطالب هستش ) هیچ مشکلی برای سایتمون به وجود نمیاره که مثلا سرعت سایت با اضافه شدن مطالب کم بشه ؟ یا کلا مشکلات دیگه ای به وجود بیاد .
یعنی بی نهایت میتوانیم مطلب بگذاریم بدون اینکه در سرعت تاثیری داشته باشه ؟ یا اینه محدودیت داره ؟!!!
یعنی بعد از مدتی به جایی مرسیم که دیگه لود سایت برای بینندگان خیلی کم میشه .
میشه لطفا یکی توضیح بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2008 12:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : حجم دیتابس و کندشدن سرعت سایت
سلام.
اولا خیلی خوشحالیم که شما در جمع صمیمی مامبولرن می بینیم
ورودتون را به انجمن تبریک می گیم.
ببینید من فکر می کنم افزایش تعداد مطالب تأثیری در سرعت لود سایت نداشته باشه.چرا؟ چون مثلا وقتی صفحه ی اصلی سایت بالا میاد یه تعدا خاصی از مطالب را نشون می ده و بنابراین فقط همون ها را لود می کنه. تیتر بقیه ی مطالب هم پایین صفحه قرار داره که اگه کسی خواست مطلب دیگه ای را ببینه اونوقت اون مطلب لود بشه.
پس در واقع در صفحه ی اول سایتتون پس از چند سال همون مقدار مطلب لود میشه که در ماههای اولیه لود میشد.به عبارت دیگه این حجم عظیم دیتابیس بالقوه خواهد بود و تا کسی نخواد یه قسمت خاصی از اون مطالب را ببینه؛ خوب طبیعی که اون حجم اطلاعات هم لود نمیشه.
در بقیه ی صفحات و قسمت ها هم همینطوره.
البته این نظر من بود که هیچوقت از اشتباه صد در صد مصون نخواد ماند
تباهی هست دوستان دیگه بفرمایند.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ــلی
-
-
سلام
هر چیزی میشه گفت محدودیت داره اما محدودیتش اونقدر کم نیست که شما حالا حالا ها به اون برسید ... پس نگران این موضوع نباشید
در مورد سرعت ... قطعا سرعت تغییر خواهد کرد اما نه به اون صورت که به چشم بیاد ... این مشکل هم با استفاده از سرور های مناسب با performance بالا قابل حل هست
یا علی
-
-
بیشترین فشار به دیتا بیس زمانی وارد میشه که تعداد کانکشنها به دیتا بیس بالا بره.
مثلا زمانی که هزار نفر یوزر همزمان از دیتا بیس استفاده کنن. علتش هم اینه که در هنگام نوشتن در دیتا بیس، جدول در حال نوشتن قفل میشه و ...
-
-
دست همگی درد نکنه بسیار زیبا پاسخ دادید . من توی فارومهای زیادی تاحالا عضو شدم و سوال پرسیدم ولی اینجا واقعا عالی بود . :
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=14423.msg76616#msg76616 date=1214484259]
سلام
هر چیزی میشه گفت محدودیت داره اما محدودیتش اونقدر کم نیست که شما حالا حالا ها به اون برسید ... پس نگران این موضوع نباشید
در مورد سرعت ... قطعا سرعت تغییر خواهد کرد اما نه به اون صورت که به چشم بیاد ... این مشکل هم با استفاده از سرور های مناسب با performance بالا قابل حل هست
یا علی
[/quote]
[quote author=سیامک link=topic=14423.msg76617#msg76617 date=1214484492]
بیشترین فشار به دیتا بیس زمانی وارد میشه که تعداد کانکشنها به دیتا بیس بالا بره.
مثلا زمانی که هزار نفر یوزر همزمان از دیتا بیس استفاده کنن. علتش هم اینه که در هنگام نوشتن در دیتا بیس، جدول در حال نوشتن قفل میشه و ...
[/quote]
سلام. محسن جان و سیامک جان. اون حرف های که من زدم تا چه حد درست بود؟ اصلا درست بود؟ ;D
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــــــــلی
-
-
علی جان
اگر یک کم با دقت بیشتری حرف های سیامک و آقای فیروزمندان رو بخونی کاملا خودت خواهی فهمید
یک کم با دقت بخون یک هم بیشتر تحقیق و فکر و ...
موفق باشی علی جان
یاعلی
-
-
سلام مجید جان.
خیلی مخلصیم.عرض کنم خدمتت که با مطالبی که اون دو بزرگوار فرمودند یعنی که حرف من اشتباه می شه ولی هر جور برانداز می کنم می بینم که اون حرف هم منطقیه! :
حجم بالای دیتابیس بالقوه هست و در اکثر موارد بالفعل نمی شه تا روی سرعت کاربر تاثیر بزاره مگه این که خود کاربر مطالب زیادی را از دیتابیس کیوری کنه. (البته همونطور که گفتم این حرف من بیشتر مربوط به نمایش مطالب و کارهای استاتیک سایت هست و برای کارهای داینامیکی مثل لاگین یوزر و ... شاید عملی نباشه) در هر صورت پاسخ بدید ممنون می شم.
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــــلی
-
-
خوب طبیعیه که حجم دیتا بیس هم تاثیر داره. ولی وقتی حجم مطلب بالا میره دیگه از دیتا بیس انجین معمولی استفاده نمیشه.
برای مثال گوگل از مای اس کیو ال استفاده میکنه. ولی نه از نسخه معمولی ما. نسخه گوگل چند تغییر داره که بعضیاش اینهاست:
1- سیستم خوشه بندی دیتا بیس، مثلا دیتا بیس بر روی 50 تا سرور قرار داره. (مثلا 50 تا!)
2- ورژن اختصاصی توسعه داده شده برای مصارف خاص گوگل هست.
3- کانفیگوریشن انجین بر اساس نیاز گوگل انجام شده.
و ....
توصیه میکنم که اگر برای مصارف خاصی از MySQL استفاده میکنی حتما کتابهای مفصل MySQL و Apache رو بخونی. اینطوری دقیقا موضوع برات روشن میشه.
-
-
سلام. خیلی ممنونم از راهنمایی و مثال به جایی که زدین.
چشم ان شاءالله می رم دنبالش. فقط یه سوال : این که گفتید ورژن اختصاصی توسعه داده شده برای مصارف خاص گوگل هست، یعنی خود گوگل توسعش داده یا مای اس کیو ال؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)