با سلام کافیه فایل های بروز رسانی رو فقط overwrite کنی و پوشه upgrade را دیگه آپلود نکن در ضمن حتما یک بکاپ بگیر از کل سایت.

با سلام کافیه فایل های بروز رسانی رو فقط overwrite کنی و پوشه upgrade را دیگه آپلود نکن در ضمن حتما یک بکاپ بگیر از کل سایت.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقا راستي فولدر اينستال رو يادت نره پاكش كني!
سلام. خوب از اونجایی که دیتابیستون تغییر نمی کنه بنابراین نیازی به نصب دوباره کامپوننت ها نیست و فقط باید فایل هاشون توی مامبوتون موجود باشه.البته اگر به روش دوم ارتقا بدید و بعدا بخواهید دوباره یه کامپوننت را نصب کنید فکر کنم بهتون ارور بده که این قیبلا نصب بوده و ...و باید برید جداولش را از توی دیتابیس پاک کنید.اگر راه دوم(كانفيگ) رو انجام بدم فقط اطلاعات سايت مي مونه و قالب و كامپوننت ها مي پره؟
خوب برای اینکه اون دردسر ها را نداشته باشید تا اونجایی که میشه فایل ها را حذف نکنید و به قول دوستان خوبم فقط اوررایت کنید که فایل اکستنشن ها اینجوری سرجاشون بمونند و آسیبی به اون ها نرسه. اگر هم نشد که باید همه ی فایل های مامبو را حذف کنید و دوباره آپلود و نصب کنید که در این صورت همون مشکلات بالایی که گفتم پیش میاد احتمالا که باید حلشون کنید.
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــــل ی
با تشكر از همگي
من اگر اين كارهايي را كه گفتين انجام بدم مشكلي براي قالبم كه پيش نمي ياد؟
كلي براش زحمت كشيدم
سلام. برای قالبتون هم عینا همون صحبتهایی که توی پست قبلیم خدمتتون عرض کردم وجود داره.فقط شما یه بکاپ بگیرید.دیگه هر طوری هم که بشه مطمئن خواهید بود که می تونید به حالت قبل برگردونیدش
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــلی
براي چي ميگيم كه فول بكاپ بگيري؟ براي همين مسائله ديگه .
اما اگه قالبتون رو دستكاري زياد نكرده باشين و توش اسكريپتهاي خاص اعمال نكرده باشين. نبايد اتفاقي بيوفته. (از فولدر template در فايل منيجر خودتون يك كپي بگيريد - محض احتياط بد نيستش)
موفق و پيروز باشيد.
من مي تونم با استفاده از كامپوننت بانك اطلاعات در مامبو 4.6.2 پشتيبان گرفته و سپس بعد از نصب مامبو 4.6.5 اين پشتيبان را برگردانم؟
مشكلي پيش نمي آيد البته فقط براي مطالب سايت !! نه قالب و...
نه - پيشنهاد ميكنم اينكار را نكنيد.
از مديريت سرويس خودتون فول بكاپ تهيه كنيد.
و 462 خودتون رو ارتقا دهيد و سپس دوباره فول بكاپ بگيريد و سپس هركاري خواستيد بكنيد.
البته ميتونيد اينكار را روي لوكال تست كنيد. اگر جواب داد خوب حتماً براي سرور هم جواب ميده!
موفق و پيروز باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)