-
تشکر از فروم مامبولرن
با سلام.
حقیقتش من میخوام از اعضای زحمت کش مامبولرن تشکر کنم. بابت زحماتی که میکشن. بابت خدمات رایگانی که به ما ارائه میدن. بابت وقتی که میزارن. همه این ها برای ما باارزشه. واقعا خسته نباشید.
اما جای اصلی تشکر من موند. در اصل من میخوام بابت یک چیز دیگه تشکر کنم. نمی دونم تاحالا کسی چنین تشکری کرده یا نه. من میخوام بابت چیزهایی که از شما یاد گرفتم تشکر کنم. طی دوسالی که من توی این فروم مزاحم بودم تونستم چیزهای بسیار زیادی یاد بگیرم. اصلا منظورم مامبو و مباحث فنی فروم نیست. من توی این انجمن فروم داری رو یاد گرفتم. نحوه مدیریت فروم رو از شما یاد گرفتم. کارهایی که یک مدیر باید انجام بده ، کارهایی که نباید انجام بده. سیاست های موثر توی فروم داری. نحوه سالم نگه داشتن فروم ، برخورد با اعضای دردسرساز و خیلی چیزهای دیگه که من هیچ جای دیگه نمی تونستم یاد بگیرم.
من الان بسیاری از این چیزهایی که توی این فروم یاد گرفتم رو توی فروم خودمون به کار بردم و حالا احساس میکنم که فروم رو تونستم با استفاده از آموخته هایم از شما خیلی خوب مدیریت کنم و به لطف همین آموخته ها به مشکلی برنخوردم نخواهم خورد. در صورت ایجاد مشکل هم میتونم خوب حلش کنم.
برسد روزی که ما بتونیم خدمتی به مامبولرن بکنیم.
یا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-21-2008 08:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)