اين ماژول اوقات شرعي رو با استفاده از يه سري توابع و معادلات رياضي بدست مياره.كه سورسش توي برنامه هست كه به زبان جاوا نيز ميباشد.
و كار سخت اين برنامه هم همين قسمتش بوده كه كس ديگه اي زحمتش رو كشيده.اگه جاوا بلد باشيد ميتونيد توي توابع تصرف كنيد ...

اين ماژول اوقات شرعي رو با استفاده از يه سري توابع و معادلات رياضي بدست مياره.كه سورسش توي برنامه هست كه به زبان جاوا نيز ميباشد.
و كار سخت اين برنامه هم همين قسمتش بوده كه كس ديگه اي زحمتش رو كشيده.اگه جاوا بلد باشيد ميتونيد توي توابع تصرف كنيد ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من نتوانستم نصب کنم کسی راهنمایی میکنه؟
سلام - به انجمن خوش آمديد. چرا كسي راهنمايي نميكنه!
شما مشكل رو بگو و بگو چه خطايي ميده. هركسي كه بتونه دريغ نميكنه
موفق و پيروز باشيد.
[quote author=dj_ahmad link=topic=15876.msg84839#msg84839 date=1220213971]
[/quote]
دوست من سلام
برنامه رو نگاه كردم زبان برنامه جاوا اسكريپت بود نه جاوا !!!
فعلاً كه گذشت ولي بياييد برا سال اينده كه ماه مبارك رمضان مجدداً توي تابستان ميافته مشكلشو برطرف كنيم
من هم سعي خودمو ميكنم
اگه utf8 برنامه رو داريد بذاريد كه بشه به شهرهاش اضافه كنيم.
خدا نگهدار
التماس دعا
دوستمون درست ميفرمايند.جاوا اسكريپت درست هست.
جاوا با جاوا اسكريپت كلي فرق دارن اصلا مال دو تا شركت جدا هستند.
لینک دانلود خراب شده ! لطفا اگر کسی داره لینک دانلود بده .
از سایت بهمرد میتونید دانلود کنید
behmard.com
دریافت
کد:http://www.behmard.com/component/option,com_sobi2/sobi2Task,sobi2Details/catid,3/sobi2Id,89/Itemid,6/
سلام
آقا لینک های دانلود هر دوشون خرابه
سایت بهمرد هم که اصلا بالا نمی یاد
لطفا یه لینک خوب و مطمئن محبت کنید
واقعا ماژول کاربردی هست
ممنون از همه کسانی که زحمتشو کشیدن
لینک سالم
کد:Rapidshare.com [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Depositfiles.com [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Badongo.com [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Zshare.net [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)