-
ارتقاء از مامبو 4.5.2 به نسخه جدید
با سلام
من یه سایت دارم که نسخه قدیمی مامبو روی اون نصب هستش و به یک سری مشکل برخوردم که بیشتر مربوط به ارتقاء سرور و MySQL هست می خواستم به مامبوی جدید 4.62P ارتقاء بدم اگر ممکن است من رو کمک کنید .
در ضمن می خواستم پله پله این کار رو انجام بدم برخی از پچ ها ظاهرا از روی سایت برداشته شده اند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2008 02:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارتقاء از مامبو 4.5.2 به نسخه جدید
سلام دوست عزیز 
مامبولرن نيز به طور رسمي با انتشار مامبو ۴.۵.۳ فارسي در سال ۱۳۸۴ بطور رسمي به جمع توسعه دهندگان مامبو پيوست.
پس در نتیجه اصلا مامبولرن از نسخه 4.5.2 پشتیبانی نمی کرده. در ضمن فکر نکنم بشه از نسخه های 4.5 به نسخه های 4.6 ارتقا داد. اگر اشتباه می کنم دوستان لطف کنند بگن.
اما پچ های ارتقاء 4.6.1 به 4.6.2 و 4.6.2 به 4.6.5 (البته همهش نسخه های فارسی موجود هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
-
-
با تشکر از پاسخ شما .
به نظر شما چرا لینک پچهای ارتقاء از 4.5.2 به 4.5.3 و 4.5.3H هم از سایت برداشته شده ؟ یعنی دلیل این هم همونی هست که شما فرمودید ؟
-
-
اصلاً همچنين پچي براي ارتقا از 452 به 453 نبوده كه مامبولرن ارائه كرده باشه. حداقل من كه نديدم!
بهترين كار اين هست كه شما تمامي محتويات سايت خودتون رو در پوشه جديدي به نام آرشيو انتقال بديد و سايت جديد رو راه اندازي كنيد با استفاده از آخرين نسخه و بعد در سايت جديد لينكي با نام آرشيو قرار بديد.
پيشنهاد من براي حل مشكل شما اين هست.
موفق و پيروز باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)