-
پاسخ : swmenu
بستگي به قالب داره. بعضي از قالبها اين فايل رو دارن و بعضي هم با نام هاي ديگه اي دارن. شما ببين اونجا از چه قالبي استفاده شده بوده و طبق همون قالب متوجه ميشي كه اين فايل براي چي هست و چطوري ميتوني اين فرمان رو توي استايل قالبت اضافه كني.
موفق و پيروز باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2008 07:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من به کد اون سایت دسترسی ندارم یه چیز دیگه اگه اشتباه نکنم تو این جوابی که من این بالا نوشتم مثل اینکه بهش گفتن رنگ submenuهات سفید بکشم سفید بوده بخاطر همین دیده نمیشده.submenuهای منن اصلا نمیاد
-
-
ميشه آدرس اون تاپيك رو لطف كني؟!
-
-
یه تاپیگ دیگه دیدم که مشکل منه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کارم کردم بازم درست نشد
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15896.msg83765#msg83765 date=1219565497]
ميشه آدرس اون تاپيك رو لطف كني؟!
[/quote]
[quote author=moshen198x link=topic=15896.msg83748#msg83748 date=1219562553]
من توی فروم سایت swmenu جستجو کردم یکی همین مشکلو داشته اینجوری بهش جواب دادن و مشکلش حل شده
Problem is with IE6 and the menu is there, but it's below the header and the text is white so you can't see it, but the hover still shows.
A quick fix is to edit the template_css.css file and add
position:relative;
_top:-25px;
to #ja-topnav-wrap CSS so it looks like this:
#ja-topnav-wrap {
position:relative;
height: 35px;
display: block;
_top:-25px;
}
The "_" before top will stop any other browser but IE6 from reading this additional CSS.
مسیله اینه که نمی دونم این فایل template_css.css کجاست من فایل template_css.css قالبمو سرج کردم این کلاسی که بالا گفته توش نبود این کلاس رو ایجاد کردم ولی بازم درست نشد.فایل دیکه ای به این نا م داریم(template_css.css) اگه داریم کجاست؟
[/quote]
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
شرمنده این لینکی که دادم اشتباه هر چی گشتم نتونستم اون تاپیکو پیدا کنم
-
-
دوستان عزیر مشکلم حل شد گفتم بگم اگه کسی با این مشکل روبرو شد این راه رو هم تست کنه
من توی فایل css برای اون ردیفی که منومو می خواستم نمایش بدم direction رو rtl گذاشته بودم که وقتی حذفش کردم درست شد.
موفق باشید.
-
-
من توی فایل css برای اون ردیفی که منومو می خواستم نمایش بدم direction رو rtl گذاشته بودم که وقتی حذفش کردم درست شد.
موفق باشید.
منظورتن کجاست؟
من هم همین مشکل رو دارم اما حل نشد. و همچین چیزی که شما گفتید رو هم پیدا نمیکنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)