سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل در عضویت و پیامی برای مدیران این سایت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در عضویت و پیامی برای مدیران این سایت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران سایت مامبو لرن

می خواستم در مورد مسئله ای توضیح بدم که فکر می کنم متاسفانه مدیران به دلیل مشغله ی زیاد هنوز متوجه آن نشده اند
    و آن هم مسئله ی عضویت در سایت شماست ،

اولا ارسال ایمیل فعال سازی به ندرت انجام می گیرد و کاربر باید چند بار در خواست ایمیل فعال سازی کند تا بتواند
    ایمیل فعال سازی را در Inbox خود رویت کند و این مسئله هم شامل عضویت مامبو و هم شامل عضویت در smf می شود
    البته بنده بعد از بارها تست کردن و ثبت نام کردن بالاخره موفق شدم عضو بشوم.

دوما بهتر است tableهای اعضای مامبو و smf رو با هم ادغام کنید تا کاربر مجبور نشود برای استفاده از سایت شما 2 بار
    عضو شود.
    ثالثا بهتر است اکانت های فعال نشده پس از مدتی پاک شوند ، مثلا من 2 ماه پیش اکانتی ساختم که متاسفانه ایمیل فعال سازی برایم ارسال
    نشد و تا الان هر وقت خواستم با ایمیل قبلی عضو سایت بشوم با پیغامی مبنی بر "از این ایمیل قبلا استفاده شده " بر می خورم.

رابعا لینک دانلود قالب ها باید اصلاح شود ، مثلا بنده شخصا خواستار دانلود قالب شبهای برره هستم4.6.2 ، اما پس از عضو شدن در مامبو
    و کلیک بر روی لینک دانلود این قالب ،با این پیغام رو به رو می شوم " شما اجازه ی دسترسی به این صفحه را ندارید"
    و "صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
    لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد. "

با توجه به اینکه مامبو لرن یکی از سایت های پر مدعا و قوی در زمینه ی توسعه دهنده ی مامبو هست ، بهتر است چنین ایراداتی برطرف شود تا
    باعث کاسته شدن از هواداران این سی ام اس نشود.

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : مشکل در عضویت و پیامی برای مدیران این سایت

سلام دوست من

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به این نکات اشاره کردید .

- در مورد این مشکل حتما بررسی میکنم . به نظر میاد ایمیل ها به junk email میرن که حتما بررسی و حل میکنیم . فقط لطفا شما بفرمایید از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنید ( Gmail , Yahoo ... )

- این کار بدیهای خاص خودش رو داره . برای این کار باید از یک bridge استفاده بشه که در موردش کامل در انجمن صحبت کردیم . با این کار ممکن هست مشکلات امنیتی زیادی برای ما پیش بیاد که ترجیح میدیم از این موضوع چشم پوشی کنیم

- خیر . چون اگر کسی باز بخواد با همون ایمیل عضو بشه بهش پیام لازم داده میشه و میتونه پسورد خودش رو بازیابی کنه و یا اکونت رو فعال ... پس لزومی نداره حذف بشه

- تمام فایل ها و قالب ها به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتقل شده . بعضی از لینکهای موجود در انجمن قدیمی هستن . با این حجم انجمن امکان ادیت کردن تک تک پست ها وجود نداره .

باز هم از شما تشکر میکنم . اگر موضوع دیگه ای در جهت پیشرفت مامبو و مامبولرن به ذهنتون میرسه حتما بیان کنید .

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)