-
مشکل در عضویت و پیامی برای مدیران این سایت
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران سایت مامبو لرن
می خواستم در مورد مسئله ای توضیح بدم که فکر می کنم متاسفانه مدیران به دلیل مشغله ی زیاد هنوز متوجه آن نشده اند
و آن هم مسئله ی عضویت در سایت شماست ،
اولا ارسال ایمیل فعال سازی به ندرت انجام می گیرد و کاربر باید چند بار در خواست ایمیل فعال سازی کند تا بتواند
ایمیل فعال سازی را در Inbox خود رویت کند و این مسئله هم شامل عضویت مامبو و هم شامل عضویت در smf می شود
البته بنده بعد از بارها تست کردن و ثبت نام کردن بالاخره موفق شدم عضو بشوم.
دوما بهتر است tableهای اعضای مامبو و smf رو با هم ادغام کنید تا کاربر مجبور نشود برای استفاده از سایت شما 2 بار
عضو شود.
ثالثا بهتر است اکانت های فعال نشده پس از مدتی پاک شوند ، مثلا من 2 ماه پیش اکانتی ساختم که متاسفانه ایمیل فعال سازی برایم ارسال
نشد و تا الان هر وقت خواستم با ایمیل قبلی عضو سایت بشوم با پیغامی مبنی بر "از این ایمیل قبلا استفاده شده " بر می خورم.
رابعا لینک دانلود قالب ها باید اصلاح شود ، مثلا بنده شخصا خواستار دانلود قالب شبهای برره هستم4.6.2 ، اما پس از عضو شدن در مامبو
و کلیک بر روی لینک دانلود این قالب ،با این پیغام رو به رو می شوم " شما اجازه ی دسترسی به این صفحه را ندارید"
و "صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد. "
با توجه به اینکه مامبو لرن یکی از سایت های پر مدعا و قوی در زمینه ی توسعه دهنده ی مامبو هست ، بهتر است چنین ایراداتی برطرف شود تا
باعث کاسته شدن از هواداران این سی ام اس نشود.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2008 06:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در عضویت و پیامی برای مدیران این سایت
سلام دوست من
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به این نکات اشاره کردید .
- در مورد این مشکل حتما بررسی میکنم . به نظر میاد ایمیل ها به junk email میرن که حتما بررسی و حل میکنیم . فقط لطفا شما بفرمایید از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنید ( Gmail , Yahoo ... )
- این کار بدیهای خاص خودش رو داره . برای این کار باید از یک bridge استفاده بشه که در موردش کامل در انجمن صحبت کردیم . با این کار ممکن هست مشکلات امنیتی زیادی برای ما پیش بیاد که ترجیح میدیم از این موضوع چشم پوشی کنیم
- خیر . چون اگر کسی باز بخواد با همون ایمیل عضو بشه بهش پیام لازم داده میشه و میتونه پسورد خودش رو بازیابی کنه و یا اکونت رو فعال ... پس لزومی نداره حذف بشه
- تمام فایل ها و قالب ها به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتقل شده . بعضی از لینکهای موجود در انجمن قدیمی هستن . با این حجم انجمن امکان ادیت کردن تک تک پست ها وجود نداره .
باز هم از شما تشکر میکنم . اگر موضوع دیگه ای در جهت پیشرفت مامبو و مامبولرن به ذهنتون میرسه حتما بیان کنید .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)