-
ماژول نرخ ارز و هواشناسی
دوستان سلام
آیا کسی میدونه از کدوم ماژول برای نمایش نرخ ارز مخصوصا نرخ پولهای بین المللی و کشورهای همسایه استفاده کرد و در ضمن آیا کدوم ماژول و یا کامپوننتی که بتونیم بصورت دستی اسم شهر ها رو وارد کنیم برای مامبو و یا جوملا موجود هست. من تو سایتهای مختلف جستجو کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم از چند ماژول استفاده کردم ولی اونها اصلا اختیاراتی که بتونیم مثلا اسم شهرهای خودمونو با اسم پیشفرض جایگزین کنیم و نداره
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2008 08:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول نرخ ارز و هواشناسی
تا به حال من برای ارز چیزی ندیدم اما سایت هایی باشن که خروجی بدن میشه ماژول کرد
در مورد آب و هوا هم ماژول هست کافیه سرج کنید که عموما هم از یاهو و یا weather.com استفاده میکنند
-
-
مجید جون اگه زحمتی نیست میشه طریقه استفاده از خروجی یاهو و یا weather.com رو شرح بدید. آخه من زیاد سرچ کردم متاسفانه به نتیجه مطلوب نرسیدم چه جوری میشه از خروجی این دو سایت برای سایت خودم یه ماژول درست کنم و انو تو سایتم منتشر کنم. و در مورد نرخ ارز اگه دوستان چیزی میدونن لطفا راهنمایی کنند.
ممنون
-
-
سلام
برای هواشناسی دو لینک زیر رو ببینید :
در مورد ارز :
اگر برای سایت فارکس میخواین میتونیم کامپوننت های کامل این کار رو در اختیار شما قرار بدیم مثل :
Economic Calendar
Quotes
Charts
& ...
که البته زیاد ارزون نیستند 
اما اگر بخوایید فقط ارز رو در سایت نشون بدید باید یک سایت رو پیدا کنید که خروجی ارز داشته باشه و از اون استفاده کنید
یا علی
-
-
در صورت استفاده از آر اس اس صفحه خیلی زشت میشه.
مثلا اگر از فید بانک ملی استفاده کنیم نه جدولی نه چیزی، فقط همه به صورت عمودی!!!
راه قشنگ تری نیس؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)