[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظرتونو بگید لطفاً !!!!

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظرتونو بگید لطفاً !!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=mk2 link=topic=15924.msg83860#msg83860 date=1219638771]
نظرتونو بگید لطفاً !!!!
[/quote]
سلام دوستان
چرا كسي به سايت ما سر نمي زنه و نظرشو نميگه ؟!!! :'(
تازه من دوست داشتم يه قالب هم برا سايتمون پيشنهاد بديد كه با فاير فاكس هم به هم نريزه
پس منتظر نظراتتون هستيم !![]()
سلام.تبریک می گم. خوب چند تا موضوع دیدم که الان عرض می کنم خدمتت.
اول اینکه اگر بتونی عناوینمطالب توی صفحه ی اول را با تغییر رنگ و اندازه ی فونت و یا قرار دادن عکس پس زمینه برای اونها برجسته تر کنی که مطالب به خوبی از هم تفکیک بشن به نظر بهتر میاد.
دوم اینکه در بخش عضویت در قسمت قوانین سایت یه سری تگ های اضافی دیده می شه که بهتره اونا را حذف کنی
سوم هم این که در قسمت تماس با --> مدیر گروه چیزی دست آدم را نمی گیره :-\نام ونام خانودادگي خود را كامل و فارسي وارد نماييد. <br />نام كاربري شما بايد از كلمات مناسب تشكيل شده باشد . هر 3ماه حداقل يك بار بايد با كاربري خود وارد شويد. <br />در صورت عدم ورود تا يك سال كاربري شما حذف خواهد شد.<br />
\nقوانين بدون اطلاع قبلي قابل تغيير مي باشند.\n
معمولا ما شنیده بودیم که قالب ها توی IE به هم می ریزه ;Dخوب قالب ها که در سایت mambo-digg.com و انجمن هستند. فارسی شده و رایگان. جستجو کنید!تازه من دوست داشتم يه قالب هم برا سايتمون پيشنهاد بديد كه با فاير فاكس هم به هم نريزه
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=15924.msg84590#msg84590 date=1220113888]
سلام.تبریک می گم. خوب چند تا موضوع دیدم که الان عرض می کنم خدمتت.
اول اینکه اگر بتونی عناوینمطالب توی صفحه ی اول را با تغییر رنگ و اندازه ی فونت و یا قرار دادن عکس پس زمینه برای اونها برجسته تر کنی که مطالب به خوبی از هم تفکیک بشن به نظر بهتر میاد.
دوم اینکه در بخش عضویت در قسمت قوانین سایت یه سری تگ های اضافی دیده می شه که بهتره اونا را حذف کنی
سوم هم این که در قسمت تماس با --> مدیر گروه چیزی دست آدم را نمی گیره :-\نام ونام خانودادگي خود را كامل و فارسي وارد نماييد. <br />نام كاربري شما بايد از كلمات مناسب تشكيل شده باشد . هر 3ماه حداقل يك بار بايد با كاربري خود وارد شويد. <br />در صورت عدم ورود تا يك سال كاربري شما حذف خواهد شد.<br />
\nقوانين بدون اطلاع قبلي قابل تغيير مي باشند.\n
سلام
از ابراز نظر صريحت ممنونم
ولي در مورد قوانين قبلاً توي قسمتهاي آموزشي گفتم كه هر كاري مي كنم كلمه نام خانوادگي به" نام "اضافه نمي شود .
من تازه با مامبو آشنا شده ام !!!
اگه ممكنه با زهم ما رو از نظرات خوبتون با خبر كنيد
ضمناً من دانشجوم نه مدير گروه
يا حق
معمولا ما شنیده بودیم که قالب ها توی IE به هم می ریزه ;Dخوب قالب ها که در سایت mambo-digg.com و انجمن هستند. فارسی شده و رایگان. جستجو کنید!تازه من دوست داشتم يه قالب هم برا سايتمون پيشنهاد بديد كه با فاير فاكس هم به هم نريزه
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
[/quote]
علاقه مندی ها (Bookmarks)