-
باز هم موضوع آپلود کردن داده ها مانند تصاویر توسط کاربر
بعد از کلی مکافات بخش آپلود داده و تصاویر در بخش کاربران پیشرفته راه افتاد اشکال هم از آن جا بود که آدرس مطلق یا همان آدرس فیزیکی محل قرار گرفتن دایرکتوری انتشار داده ها با آن چه که در کانفیگور برنامه آورده شده بود فرق داشت که با اصلا آن امکان آپلود داده برای کاربران پیشرفته ممکن شد ولی متاسفانه همین ابزار در بخش کاربران نویسنده و انتشار دهنده درست عمل نمی کند چیزی که من فهمیدم این است که در هنگام استفاده از ابزار در بخش کاربران پیشرفته آدرس وب ابزار به شکل زیر است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی وقتی در بخش کاربران ساده آن را اجرا می کنم آدرس به شکل زیر در می آید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ارور پیدا نکردن صفحه مورد نظر داده می شود ( که البته طبیعی است تو این آدرس خبری نیست
)
وقتی در فایل mostlyce.php به صورت دستی آدرس اولی را ست می کنم ابزار صفحه مورد نظر را پیدا می کند ولی ارور جدیدی مبتنی بر اجازه دسترسی به صورت مستقیم را بر می گرداند
امروز حسابی از دست این ابزار کلافه شدم ممنون می شوم به دادم برسید 
راستی من مامبو رو روی سرویس دهنده ویندوز استفاده می کنم شاید این مشکلات به این موضوع هم ربطی داشته باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2008 12:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)