چرا کسی جواب نمیده ؟

چرا کسی جواب نمیده ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان یه راهنمایی کنم : اگه مایل به نمایش بنر به صورت متحرک و فلش هستید باید فلش رو با نرم افزار هایی که فایل فلش تولید میکنند مثل Adobe Flash یا Swish فایل رو در ابعاد 500 در 500 پیکسل بسازید بعد از اتمام طراحی وقتی میخواهید فایل رو اکسپورت کنید فایل رو با پسوند JPG ذخیرهع کنید در اصل فایل فلش و متحرک است ولی با پسوند JPG توضیح بیشتر : مثلاً من با فلش طراحی کردم وقتی میخوام از قایل خروجی بگیرم مثلاً با اسم Movie.SWF توجه کنید که فایل فلش با پسوند SWF میباشد حالا وقتی میخوایم خروجی بگیریم اینجوری مینویسیم movie.jpg بعد فایل رو ذخیره میکنیم
[quote author=boglado link=topic=15967.msg86285#msg86285 date=1221027459]
سلام دوست عزیز
ببینید ما تو پوشه همین ماژول سه تا فایل جی پی جی داریم بنام های animated_ads.jpeg، clickhere.jpeg و فایل static_ads.jpeg تنها فایل آخری یا همون ستاتیک ادس قابل باز شدن هست که ابعاد اونم 500 500x هست دو تا فایل دیگه ای که با فرمت جی پی جی هستش اصلا با هیچ برنامه باز نمیشه و برعلاوه اینها دو تا فایل فلش هم داریم. الان اگه من بخوام فایلهای خودمو جایگزین این فایلها کنم باید کدوم فایلها را تغییر بدم.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنند
[/quote]
با توجه به پست قبلی من شما اسم فایل ها رو تغییر بده مثلاً animated_ads.jpeg رو به animated_ads.swf حالا فایل رو با فلش پلیر باز کن.
جواد جون من طبق دستور شما فایلو Rename کردم پسوند اونو از animate_ads.jpeg به animate_ads.swf تغییر دادم منتهی نوع فایلم هنوزم جی پیگ است. و در ضمن من یه فایل ساختم به نام مای فایل و وقتی این فایلو از قسمت تنظیمات ماژول انتخاب میکنم تو سایتم عکسی رو که من انتخاب کرده ام رو نشون نمیده یه جای خالی رو نشونم میده یا بهتر بگم وقتی لبه صفحه بالا بر میگرده تو صفحه زیرین بجای عکس دلخواه من دقیقا صفحه بالایی رو نشون میده.
جدا گل کاشتی
حیفم اومد ازتون تشکر نکنم
یا علی
سلام کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟
به نام خدا
با سلام به محمد جوا دهشهری عزیز و دوست داشتنی.
آقا میشه لطف کنید بفرمائید بگید چه جوری میشه روی کامپوننت ست کرد
تا تبلیغات را به صورت رندوم نمایش بده؟؟؟؟
ممنون میشم
پلاس بوی عزیز ابتدا از قسمت ماژول ها وارد ماژول های بخش کاربری شوید بعد ماژول رو انتخاب کنید در تنظیمات نوشته شده نمایش تبلیغات از هسته مامبو بعد شناسه تبلیغ رو که در کامپوننت موجود هست رو وارد کن به همین راحتی
جواد جون جواب منو ندادی همونطوری که قبلا هم گفتم من طبق دستور شما فایلو Rename کردم پسوند اونو از animate_ads.jpeg به animate_ads.swf تغییر دادم منتهی نوع فایلم هنوزم جی پیگ است. و در ضمن من یه فایل ساختم به نام مای فایل و وقتی این فایلو از قسمت تنظیمات ماژول انتخاب میکنم تو سایتم عکسی رو که من انتخاب کرده ام رو نشون نمیده یه جای خالی رو نشونم میده یا بهتر بگم وقتی لبه صفحه بالا بر میگرده تو صفحه زیرین بجای عکس دلخواه من دقیقا صفحه رویی یا بهتر بگویم صفحه اول سایتمو نشون میده.
بابا 4-5 تا پست دادم فقط چرا جواب منو نمیده کسی ؟
عجب گیری کردیما خواهش میکنم یکی جواب بده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)