ما هم كه نگفتيم زامپ جيزه. ميگيم بهتره كه براي كاربردهاي ساده از APPSERV استفاده بشه. وقتي شما با ژيان كارت راه ميوفته برا چي بايد بنز و يا بي ام و بخري؟ (كارت هم بايد اين باشه كه بخواي از كارت سوختش استفاده كني)
موفق و پيروز باشيد.

ما هم كه نگفتيم زامپ جيزه. ميگيم بهتره كه براي كاربردهاي ساده از APPSERV استفاده بشه. وقتي شما با ژيان كارت راه ميوفته برا چي بايد بنز و يا بي ام و بخري؟ (كارت هم بايد اين باشه كه بخواي از كارت سوختش استفاده كني)
موفق و پيروز باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آروم تر علي!
دعوا كه نداريم كه!
فكر نمي كني اينا كه گفتي متقابلا در مورد من و appserv هم صدق كنه؟
اما در مورد اينكه اشكالي كه گفتي هنوز بهش برنخوردي ، در منطق يك اصل هست كه "نديدن دليل بر نبودن نيست"
;)
سلام.کدوم علی؟با من هستی سعید جان؟
بابا من که چیزی نگفتم. فکر کنم اسمایل ها برات لود نمی شه هادر ضمن کی گفته دعوا نداریم؟ هان؟ ایناهاش ببین :
خوب من هم باید با کمی تغییرات عرض کنم :اما در مورد اينكه اشكالي كه گفتي هنوز بهش برنخوردي ، در منطق يك اصل هست كه "نديدن دليل بر نبودن نيست"موفق باشی...فكر نمي كني اينا كه گفتي متقابلا در مورد شما و appserv هم صدق كنه؟
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
ببخشيد ولي من دعوا ندارم!
فرصت و حوصله جدل رو هم همينطور
همون كه شما گفتي درسته
سلام. نه دیگه فکر کنم واقعا اسمایل ها برات لود نمیشه. :
خیلی ممنون.همون كه شما گفتي درسته
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلی
نگاه نگاه تو رو خدا. يه دو ساعت رفتيم. حالا اومديم ميبينيم كه نشد كه يه دعواي باحال و با صفا رو انجام بديما :P . كاشكي بودم و همراهي ميكردم! ;D
علي جان انقدر خودت رو ناراحت نكن.;D
بيخيال. شما از همون زامپ عزيز استفاده كن ؛ خوش باش :. ما هم از جفتشون استفاده ميكنيم!
بقيه هم ميتونن طبق مطالب اين تاپيك نرم افزار بهتر رو تشخيص بدن و نصب كنن. هر برنامه اي بايد در جاي خودش نصب بشه.
موفق و پيروز باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)