سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.

سلام
    همانطور كه قبلاً به تمامي عزيزان اعلام شد قصد فارسي سازي راهنماي مامبو 465 رو دارم.
    اين فعاليت حدود 40 درصدش توسط اينجانب انجام شده. اين فعاليت قبلاً نيمه كاره رها شده بود و مربوط به نسخه هاي پيشين مامبو بود كه كار رو از صفر آغاز كرديم.

من به همراه دوست عزيزمون آقاي علي كاظم زاده در حال فارسي سازي هستيم. و تنها فردي كه فعلاً با من همكاري خواهند كرد ايشون هستند. ديگر دوستان يا درگير كارهاي ديگه اي بودند و يا اصلاً نميتونستند خوب ترجمه كنند.

از طريق همين تاپيك اعلام ميكنم كه هر عزيز ديگه اي كه مايل باشه در اين فعاليت ما رو ياري كنه و به تيم ما بپيوندد لطفاً در همين تاپيك اعلام آمادگي كند تا مراتب كار رو به ايشان ذكر كنم.

عزيزاني كه مايل هستند طي هفته آينده اعلام آمادگي نمايند. (قبل از 15 شهريور)

پكيج آماده نصب بر روي مامبو 465 از طريق همين تاپيك در اختيار كابران قرار خواهد گرفت.
    لازم ميدونم اين مطلب رو هم ذكر كنم كه، افرادي كه در انجمن فعاليت بيشتري دارند اين پكيج رو زودتر از ديگران دريافت خواهند نمود!
    نسخه آزمايشي هم در ابتدا در اختيار مديران ارشد مامبولرن قرار خواهد گرفت و پس از تأييد در اختيار تك تك كاربران قرار خواهد گرفت.

اگر تعداد افراد تيم به 3 و يا 4 دوست برسه طبيعتاً مراتب كار سريعتر اجرا خواهد شد.

منتظر شما هستيم!

موفق و پيروز باشيد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)