ممنون آقا سعید . من خیلی سعی کردم . من سلول هارو پیدا نمی کنم . کد نویسی هم بلد نیستممیشه به کدهایی که گذاشتم یه نگاه بندازید

ممنون آقا سعید . من خیلی سعی کردم . من سلول هارو پیدا نمی کنم . کد نویسی هم بلد نیستممیشه به کدهایی که گذاشتم یه نگاه بندازید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
متاسفانه فعلا pc ندارم
از wap استفاده مي كنم
اما كدها:
صفحه رو ذخيره كنيد
سورس رو باز كنيد
همون <input ... رو پيدا كنيد كه مال جستجو هست، براي اينكه مطمئن شيد همونه، يك تغيير در سورس ايجاد كنيد و پيش نمايشش رو ببينيد
اين راه دستي
اما يك راه ساده تر هم هست
با نرم افزارfrontpage صفحه ذخيره شده رو باز كنيد و نما رو splite (source and edit) انتخاب كنيد
روي كادر جستجو كليك كنيد
الان در قسمت سورس مكان نما در جاي مورد نظر هست!
بريد به سمت بالا
اولين table كه ديديد جدول moduletable هست بعديش جدول پدر
ببینید من این راهو با فرانت پیج قبلا تست کردم . هم index.html باز کردم و هم index.php ولی تو هیچکدومشون سرچ باکس نیست ولی marquee نشون میده .
[quote author=شهاب عزیزی link=topic=16014.msg84943#msg84943 date=1220271450]
ببینید من این راهو با فرانت پیج قبلا تست کردم . هم index.html باز کردم و هم index.php ولی تو هیچکدومشون سرچ باکس نیست ولی marquee نشون میده .
[/quote]
با فرانت پیج کدوم فایل رو باز کردید ؟
idex.html داخل قالب؟
یا خودتون صفحه رو در مرورگر باز کردید و ذخیره کردید ؟
باید خودتون باز کنید و مجدد در درایو محلی ذخیره کنید.
شما کدوم فایل رو ذخیره کردید ؟
همون که در عکس هست ؟
خوب اگر همون هست مگر ممکنه توی عکس کادر جستجو داشته باشه ، ولی توی سورس نداشته باشه ؟
کدش این هست. به دنبالش بگردید ...
کد:<table class="moduletable-search" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> <form action="******************" method="post"> <div class="search-search" align="left"> <input alt="جستجو" class="inputbox-search" name="searchword" size="20" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" type="text"><input name="option" value="search" type="hidden"> </div> </form></td> </tr> </tbody></table>
آقا سعید نیست دیگههمین منو گیج کرده این کد ها هم نیست
من فایل های ایندکسو گذاشتم اگه زحما نیست یه نگاه بندازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه هم میخواید قالبو براتون تو پیغام بفرستم یه نگاه بندازید
چون کلا قالبش یجوریه من قالبایه دیگرو هم دیدم ولی این فایلاش فرق داره
سلام. خوب اگه شما بتونيد آدرس سايت را بديد كه بچه ها بتونن همين كار رو انجام بدن هم خوبه!
يــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــلي
[quote]آقا سعید نیست دیگه Cheesy همین منو گیج کرده این کد ها هم نیست [quote]
سلام. شهاب !
پست های بالاتر رو بخون!
از همونجایی که عکس گرفتی، (از داخل مرورگر) صفحه رو ذخیره کن روی کامپیوتر و بعد از اینجا دوباره مرور کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمئن باش به نتیجه می رسی اگر با دقت روال رو دنبال کنی.
ممنون آره وقتی سیو کردم و بعد با فرانت پیج باز کردم بودش ولی تو فایل های داخل قالب نیست ای کد
من تو اینا گشتم نیست index.Html index.php mambo.css style.css templateDetails.xml ببخشید خیلی وقتتونو گرفتیم
سلام شهاب جان - سعيد به اين خاطر به شما گفتش كه بري اون كار رو بكني تا ببيني براي اون باكس چي تعريف شده.
ولي حالا كه من رفتم و سورست رو ديدم فكر ميكنم مربوط به .inputbox بشه. تا شما بتوني اندازه فيلد جستجو رو تغيير بدي. چون به سايت دسترسي نداشتم و قالبي كه گذاشتي ناقص بود. بهترين كار اينه كه خودت از اون سورسي كه سيوش كردي ببني براي كادر جستجو چه استايلي تعريف شده. بعد اون استايل رو تغيير بدي.
البته من زياد توي بحث دقت نكردم.شايدم اصلاً يك ارسال بيخودي زده باشم!
موفق و پيروز باشيد.
خوب آخه module ها با خود مامبو generate ميشن و قالب فقط موقعيت كلي قرارگيري رو مشخص مي كنه
شما وقتي صفحه رو ذخيره مي كني اون موقع به كدهاي html دسترسي داري
حالا كه دسترسي داري بايد كدهاي css رو يا قسمت هايي از كد generate شده كه شما ذخيره كردي و در قالب هم نستند اون كارهاي بالا رو روش انجام بدي و وقتي كه فهميدي كه مشكل چيه و راه حلش چيه اون موقع بايد تغييراتي كه روي نسخه ذخيره شده اعمال كردي روي قالب هم اعمال كني
علاقه مندی ها (Bookmarks)