با سلام به مسئولين عزيز و پر تلاش انجمن
من حدود دو هفته اي است كه در 70% اوقات كه مي خواهم وارد انجمن شوم نمي توانم و با پيام انجمن غير فعال است روبرو مي شوم
ولي از سايت متوجه مي شوم كه پست هاي تازه انجام شده!!
مشكل چيست؟

با سلام به مسئولين عزيز و پر تلاش انجمن
من حدود دو هفته اي است كه در 70% اوقات كه مي خواهم وارد انجمن شوم نمي توانم و با پيام انجمن غير فعال است روبرو مي شوم
ولي از سايت متوجه مي شوم كه پست هاي تازه انجام شده!!
مشكل چيست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام بعد از انتقال مامبو لرن این مشکل ایجاد شد من هم با مسئول ISP صحبت کردم ولی پاسخ درستی نگرفتم و مشکلی رو متوجه نشدند و گفتند مشکل از سایت هست انشالله که رفع بشه من هم هنوز دلیل این اختلال رو نفهمیدم.
یا علی
به سرور اينترنتتون بفرماييد شب بخير!
اگر صلاح دونستن بعد از دو هفته dns هاشون رو آپديت بفرمايند!
سلام من که باهاشون هرچی بحث کردم به جایی نرسید با برخی آی پی ها میاد با برخی نه
سروري كه ازش اينترنت خريداري كردين چيه؟ بگيد آبرو ريزي كنيد!
منم اين مشكل رو زمان حكومت قلقله ميرزا داشتم. يادش بخير اونموقع برا من دو سه روز بيشتر پيش نيومد و بعدش ديگه اصلاً پيش نيومده.(بزنم به تخته اينترنت من با شعوره!)
شما ميتونيد با فيلتر شكن و همچنين ، آيپيهاي ديگه اينكار رو انجام بديد. مشكلتون برطرف ميشه.
عجب سروري هستش. فكر كنم از اونايي هستش كه شب ميرن خونه صبحم از خونه ميرن خونه و دوباره به سختي بر ميگردن خونه و دوباره روز از نو و روزي از نو. خدا عجرشان دهد.
موفق و پيروز باشيد.
سلام این کار که درست نیست نام را بیاریم فقط میتوانم بگم دومین ارائه دهنده اینترنت پرسرعت در ایران هستند البته همه شرکت ها در ایران علاوه سرعت کم در برخی از وقت های روز به دلیل بیشتر از حد مجاز فروختن مشکلاتی از قبیل این و حتی قطعی های بیش از حد رو دارند
چی میشه کرد باید سوخت و ساخت انشالله که بهتر بشه و از افراد متخصص تر برای مدیریت شبکه ها استفاده کنند.
البته این در مشاغل ما یک مد و تفکر غلطی هست که جا افتاده که با کمترین کیفیت بیشترین فروش را کنند و بعد از سود کردند به فکر بهبود وضع کیفی باشند .
یا علی
سلام
امروز یه سری تغییرات در سرور و DNS ها دادم . که حتی این ISP ها که آپدیت نشدن هم مشکلشون حل بشه .
باید صبر کرد و دید مشکل حل میشه یا خیر ...
یا علی
با سلام ممنون محسن جان مشکل دیگه فکر کنم رفع شده باشه
یا علی
سلام آقای فیروزمندان
حالا این مشکل دقیقا برای من پیش اومده. یعنی سایت نمیاره کلا ! گویا dns های ماهم عوض شده !
به نظرتون چیکار کنیم؟ خیلی از isp ها نمیارن.
اگر از adsl استفاده میکنید ، DNS را به یک سرور DNS دیگه تغییر بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)