-
بهم ريختن قالب سايت در فاير فاكس
سلام
وقتي سايت رو با فاير فاكس باز ميكنيد قالب كلاً بهم ميريزه در صورتي كه با اكسپلورر مشكلي نداره
علت از چي مي تونه باشه؟؟؟؟
كسي مي تونه راهنمايي كنه يا مسئله رو برطرف كنه؟؟؟ :-[
آدرس سايت :
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]www.icg.aiapir.com[/size][/size][/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2008 04:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بهم ريختن قالب سايت در فاير فاكس
سايت رو من نمي تونم ببينم
اما اينا رو جواب بديد شايد بتونم راهنمايي كنم
قالب رو از كجا آورديد؟
كي طراحي كرده؟
-
-
سلام
اولاً جای این تاپیک اینجا نیست
دوماً این صدمین باری که این تاپیک رو میزنید!
سوماً آقا سعید هر کی ندونه شما که خوب میدونی اون قالب از کجا اومده!
چهارماً نسخه آخر و بدون ایراد اون قالب الان روی دسکتاپمه و چون به علت شیرین کاری برخی از بچه های انجمن تاپیک اون قالب بسته شد فعلاً قصد انتشارشو ندارم مگر اینکه تاپیکش مجدداً باز شه.
پنجماً دوست عزیز بهتره که به قوانین کپی رایت هم احترام بگزارید.البته نه بابت کپی رایت قالب بلکه بابت کپی رایت مامبو
یا علی
-
-
همانطور که دوستمون گفت سوالتون را در بخش مامبو مطرح نمایید
-
-
[quote author=DesignX link=topic=16108.msg85005#msg85005 date=1220290790]
سوماً آقا سعید هر کی ندونه شما که خوب میدونی اون قالب از کجا اومده!
[/quote]
فكر كنم به فارسي سليس نوشتم
"سايت رو من نمي تونم ببينم"
دسترسي به pc نداشتم
مراجعه كنيد به كتاب فارسي!
سال اول ابتدايي
سلام
اولاً جای این تاپیک اینجا نیست
[/quote]
حق با شماست
سايت رو نديده بودم
فكر مي كردم smf هست
چهارماً نسخه آخر و بدون ایراد اون قالب الان روی دسکتاپمه و چون به علت شیرین کاری برخی از بچه های انجمن تاپیک اون قالب بسته شد فعلاً قصد انتشارشو ندارم مگر اینکه تاپیکش مجدداً باز شه.
[/quote]
جواب شما رو يكبار به فارسي دادم اينجا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس بهتره احترام خودتون رو نگه داريد
يك نگاه اجمالي به پست هاتون بندازيد، فكر نمي كنيد سه بار تذكر مديران كافي باشه تا احترام خودتون و بقيه رو حفظ كنيد؟
پنجماً دوست عزیز بهتره که به قوانین کپی رایت هم احترام بگزارید.
[/quote]
رعايت کپی رایت خوبه
اما همه بايد رعايت كنند
از جمله من نوعي و خود شما
در جواب دوست عزيز mk2 هم بايد عرض كنم كه اگر قالب رو از اينجا دريافت كرديد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين قالب مشكل داره كه سوال شما جوابش اينجا هست:
اين قالب هم از طرف مديران تاييد نشده و بنابراين كاربران فقط با مسئوليت خودشون مي تونن از اين قالب استفاده كنند
-
-
سلام
بچه ها همه اكشن شدند بابا اين همه بد اخلاقي براي چي؟؟؟؟
نزن!!!نزن!!!
-
-
سلام - اقا من قبلاً جداتون ميكردم. اما حالا ديگه نميگم با هم ديگه دوست باشين.
فقط ميگم كه اينجا جاي باز كردن مسائل كهنه نيست.(احترام همديگه رو هم داشته باشين)
مشكلات شخصي خودتون رو به انجمن نياوريد و به يكديگر طعنه نزنيد. يك مشكلي و سوء تفاهمي بود حل شد.
محمد جان عزيز شما هم انقدر قالبم و تاپيكم نكن. اگه راست ميگي مشكلاتشون رو حل كن و يك تاپيك جديد باز كن و محترمانه دنبال حل مشكلاتشون باش! شك نكن كه همه ميان و به تاپيك جديد سر ميزنن.(شيرين كاري بچه ها به خاطر خوشمزگي تاپيك بودش!)
سعيد جان شما هم بهتره مثل هميشه خونسردي خودت رو حفظ كني و بزاري زمان همه چيز رو حل كنه.
اگر هم من در اون تاپيك جنجالي پست نداده بودم و مورد لطف شما قرار نگرفته بودم الان اصلاً اظهار نظر نميكردم. هر كدوم از دوستان هم ناراحت شدن از من بفرمايند تا باهاشون در اين رابطه صحبت كنم. اگر هم شما دو دوست عزيز راضي باشيد يك روز هماهنگ كنيم در يك كنفرانس موشكافانه اين سوءتفاهم رو برطرف كنيم.
mk2 عزيز شما هم انقدر يك سواال رو چند بار نپرس خواهشاً - انجمن پر شده از سوالات تكراري شما. هر سوال رو دو بار به مدلهاي غير متفاوت ميپرسي!
بخدا تمام كساني كه اينجا هستن و دارن به مامبولرن خدمت ميكنن به تمام تاپيكها سر ميزنن.
اما از بحث خارج نشيم كه سوال دوستمون فراموش نشه!
شما اگه ميتونيد از يك قالب ديگه استفاده كنيد تا اون قالب مشكلاتش برطرف بشه. يا خودتون دست بكار بشيد و بدنبال حل مشكلات باشيد.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16108.msg85072#msg85072 date=1220306314]
سلام - اقا من قبلاً جداتون ميكردم. اما حالا ديگه نميگم با هم ديگه دوست باشين.
فقط ميگم كه اينجا جاي باز كردن مسائل كهنه نيست.(احترام همديگه رو هم داشته باشين)
مشكلات شخصي خودتون رو به انجمن نياوريد و به يكديگر طعنه نزنيد. يك مشكلي و سوء تفاهمي بود حل شد.
محمد جان عزيز شما هم انقدر قالبم و تاپيكم نكن. اگه راست ميگي مشكلاتشون رو حل كن و يك تاپيك جديد باز كن و محترمانه دنبال حل مشكلاتشون باش! شك نكن كه همه ميان و به تاپيك جديد سر ميزنن.(شيرين كاري بچه ها به خاطر خوشمزگي تاپيك بودش!)
سعيد جان شما هم بهتره مثل هميشه خونسردي خودت رو حفظ كني و بزاري زمان همه چيز رو حل كنه.
اگر هم من در اون تاپيك جنجالي پست نداده بودم و مورد لطف شما قرار نگرفته بودم الان اصلاً اظهار نظر نميكردم. هر كدوم از دوستان هم ناراحت شدن از من بفرمايند تا باهاشون در اين رابطه صحبت كنم. اگر هم شما دو دوست عزيز راضي باشيد يك روز هماهنگ كنيم در يك كنفرانس موشكافانه اين سوءتفاهم رو برطرف كنيم.
mk2 عزيز شما هم انقدر يك سواال رو چند بار نپرس خواهشاً - انجمن پر شده از سوالات تكراري شما. هر سوال رو دو بار به مدلهاي غير متفاوت ميپرسي!
بخدا تمام كساني كه اينجا هستن و دارن به مامبولرن خدمت ميكنن به تمام تاپيكها سر ميزنن.
اما از بحث خارج نشيم كه سوال دوستمون فراموش نشه!
شما اگه ميتونيد از يك قالب ديگه استفاده كنيد تا اون قالب مشكلاتش برطرف بشه. يا خودتون دست بكار بشيد و بدنبال حل مشكلات باشيد.
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
من بابت اشتباهي كه در درج تايپك و تمام مسائل پيش اومده از همه عذر مي خوام
كپي رايت همون حق الناسه و من هم بهش معتقدم
ولي آقا محمد رضا توي ايميل به شما گفتم كه نمي تونم نام طراح قالب رو كنار قالب باقي بذارم ( نام مامبو هم كه گفتن بهتره باشه ولي اجباري نيست )ولي يادتون هست كه توي صفحه اصلي سايت از طرف كل گروه از شما بابت طراحي تشكر كرده بوديم و لينكشو هم براتون فرستادم .
پس منو ببخشيد
طاعات وعبادات همه هم قبول درگاه حق
يا حق
-
-
سلام
انشاء الله فردا میزارم تو انجمن
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)