سلام
من می خواهم یک آیکن rss در کنار آدرس بار عین مال مامبو لرن در سایت باشد. چی کار باید بکنم؟ من کامپونت خروجی rss رو تنظیم کردم و لینکهای rss هم در سایت نشون می ده. منتها من می خواستم عین مامبو لرن یک آیکن زرد وجود داشته باشه.

سلام
من می خواهم یک آیکن rss در کنار آدرس بار عین مال مامبو لرن در سایت باشد. چی کار باید بکنم؟ من کامپونت خروجی rss رو تنظیم کردم و لینکهای rss هم در سایت نشون می ده. منتها من می خواستم عین مامبو لرن یک آیکن زرد وجود داشته باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
الان برای سایت شما چی می آید.
یا علی/خداحافظ
یعنی چی در کنار ادرس سایت
برای من جالبه
بیشتر توضیح بدین
دوست عزیز، در قسمت تنظیمات ماژول RSS در پایین صفحه در قسمت LiveBookMark آن را به RSS 2.0 تغییر دهید.
ممنون آقای احمد زاده :![]()
خواهش میکنم رضا جان
در ضمن من احمدزاده هستم نه احمد زاده
این کارو کردم. هیچ فرقی نکرد.
ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یک عکس از سایت خود بزار اینجا و آیکن مورد نظر را هم مشخص کن
یا علی/خداحافظ
سلام
در عکسی که گذاشتم آیکنی که با شماره یک مشخص کردم، آیکنی است که در مامبولرن وجود دارد و من حتی با استفاده از خروجی rss و همچنین گذاستن livebookmark بر روی rss2.0 برای سایت من نیامد. بعد از کلیک کرن بر روی این آیکن و بوک مارک کردنش، یک آیتم که در شکل با شماره 2 مشخص می شود در تولبار firefox دیده می شود.
خواهش می کنم اول در مورد این آیکن و آیکنی که اضافه می شود توضیح دهید و اینکه من چرا نمی تونم اینو بیارم؟
![]()
رضا جان شما قابلیت Syndicate رو فعال کردین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)