-
Fantastico و Zend Optimizer
من می خوام یه مقدار فضا از یک شرکت برای انجمن گفتگوم بگیرم. ولی سرویسی که به من ارائه میده Fantastico و Zend Optimizer نداره. اگه یکی توضیح بده که اولا این دوتا چی هستن و ثانیا من می تونم بدون این ها هم  SMF  یا مامبو نصب کنم،ممنون میشم.
چه مشکلی می تونه پیش بیاد اگه این دوتا نباشه؟
راستی یادم رفت بگم که اینارو هم نداره: CGI Scripts,Jsp Scripts,اینا چی؟ اینا هم مهمن؟
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2008 11:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : Fantastico و Zend Optimizer
Jsp زبان جاوا (سرور ساید) هست.
cgi هم قبلا ازش استفاده می شد. سیستم های قدیمی مثل movable type با cgi نوشته شدند.
اگر از SMF می خواید برای انجمنتون استفاده کنید، موارد بالا مشکلی رو بوجود نمی یاره .
-
-
برا مامبو چی؟ اونم مشکلی نداره؟
-
-
فرقی نمی کنه. برای اسکریپت های 100% اوپن سورس که هش نشده باشند، مشکلی پیش نمی یاد
بینید zend optimizer برای اجرای فایل های کد شده لازم هست و به سرعت اجرای کدها بهبود می بخشه.
با Fantastico هم میشه سیستم هایی مثل PHP NUKE و سایر سیستم هایی که توسط اون پشتیبانی میشن رو به سادگی و با یک کلیک نصب کرد.
-
-
سلام البته از CGI نه به عنوان یک روش قدیمی بلکه هنوز هم استفاده میشه ولی نه به صورت php که خیلی ازش استفاده میشه.
و دیگه به شما توصیه می کنم اگر می خواهید حرفه شوید از هاست حرفه ای استفاده کنید شاید در آینده برای مامبو یک کامپونت تجاری خواستید نصب کنید در اون صورت دچار مشکل می شوید. هاست تیم مامبو لرن هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر ارزان تر با کیفیت کمتر خواستید به من پیام خصوصی بزنید.
یا علی.
-
-
آخه این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پرداخت آنلاین پول ندارد! کی حوصله داره بره سر صف بانک!
-
-
از اینجا فکر کنم بشه پرداخت آنلاین کرد :
-
-
سلام من هنوز سایت برای هاستینگ راه نداختم (بزودی) ولی کلا هاست هایی ارزان و با کیفیت خوب دارم که مناسب کاربران مبتدی و متوسط است در ضمن از کارت عابر بانک ها یا سامان به کارت طرف مقابل میتوانی انتقال بدی پول رو دیگه.
دیگه بیشتر نمیشه اطلاعات داد تبلیغات میشه خواستی پیام خصوصی بده در مورد mamboserver.biz هم به دلیل شناخت علمی که از بچه های مامبولرن دارم نسبت به قیمت واقعا کیفیت داره.
یا علی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)