-
عدم نمایش تصاویر قرار داده شده در متن در قسمت کاربری
سلام
من در سایت وقتی عکسی کنار مطلب قرار میدم در قسمت کاربری نشان داده نمی شود و فقط علامت ضربدر رو درIEنشون میده ودر فایرفاکس هم هیچی نشون داده نمی شه
پرمیشن فولدری که عکس توش قرار داره هم 777 هست ولی عکس رو نشون نمیده در حالی که روی لوکال مشکلی نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2008 04:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش تصاویر قرار داده شده در متن در قسمت کار
سلام. آدرس سایت را بدید لطفا. 
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
شما در آدرس عكسها اشتباه ميكنيد.
بايد آدرس عكس را به اين شكل بنويسيد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حالي كه شما به اين شكل ثبت ميكنيد! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كه اين موضوع باعث ميشه كه عكس شما نمايش داده نشه.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
سلام
متشکرم دوست عزیز
ولی من از قسمت insert/edit imageتصویر رو قرار میدم و در ابتدا ادرس درست است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ولی موقع نمایش در سایت به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تبدیل می شود.
به نظر میاد مشکل از لینک بهینه و تنظیمات .htaccess هست چون من وقتی "قابل فهم کردن لینک برای موتورهای جستجو "را برابر خیر قرار دادم مشکل حل شد.
حالا اگه راهی به ذهنتون می رسه که بتونم با فعال بودن لینک بهینه هم مشکلی در مشاهده تصویر نداشته باشم ممنون میشم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)