لطفآ یکی راهنمایی کنه که چطور میشه به جز منو ها لیستی از مجموعه ها را در یک قسمت جداگانه در سایت یا در یک باکس جداگانه نمایش داد

لطفآ یکی راهنمایی کنه که چطور میشه به جز منو ها لیستی از مجموعه ها را در یک قسمت جداگانه در سایت یا در یک باکس جداگانه نمایش داد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.مراحل زیر را طی کنید :
مدیریت > منو > انتخاب منوی مورد نظر > دکمه ی جدید > انتخاب "جدول - بخش محتوا " > ذخیره.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
این سوال شما در پست قبلی تون جواب داده شده بود :
[quote author=toto link=topic=15998.msg84285#msg84285 date=1219941272]
سلام
ممنون از آموزشتون
بعد اینکه بخش و مجموعه و محتوا ساخته و انتشار یافت چطور میتوانیم یک باکس تشکیل داده و کلیه مجموعه های یک بخش را در آن لیست کنیم
بازم ممنون
[/quote]
البته یک توضیح بدم که این کار، بخش ها رو در منو نمایش نمی ده. یعنی یک لینک به صفحه ای می سازی که در اون صفحه اون چیزا نمایش داده میشه.شما از مديريت منوها روي جديد كليك كنيد
بلاگ بخش
بلاگ مجموعه
جدول مجموعه
...
حالا اگر شما می خواید که مجموعه های یک بخش رو و اون هم به همراه مطالب داخلش داشته باشید، که راهی که آقای کاظم زاده پیشنهاد کردند رو انجام بدید.
اما اگر می خواید که فقط عناوین مجموعه ها باشند و چیز دیگه ای نباشه باید ماژولی برای این کار پیدا کنید. ( یک نمونه در انجمن دیدم ولی نمی دونم مال بخش هست یا مجموعه) .
بعد اگر موقعیت ماژول ها مثل سمت راست و چپ برای شما مناسب نیست، با یک مامبوت باید ماژ<ل رو در متن یک مطلب فراخوانی کنید.
سلام آقا سعید.طبق اون لینک ، اول یه لیست از مجموعه های اون بخش میاد و بعدا با کلیک روی هر مجموعه،عناوین مطالبیش به نمایش در میاد. این هم تصویر :حالا اگر شما می خواید که مجموعه های یک بخش رو و اون هم به همراه مطالب داخلش داشته باشید، که راهی که آقای کاظم زاده پیشنهاد کردند رو انجام بدید.
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی : Right click --> View Image
[img width=640 height=94]http://i36.tinypic.com/2rcbrqa.jpg[/img]
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــلی
خوب من هم که چیزی جز این نگفتم!
اما این یک تفاوت با اون روش دیگه داره که در موقعیت های ماژول نمی شه ازش استفاده کرد.
سلام.سخن شما کاملا متین
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
  آقایان عزیز من هرچه گشتم  ماژول که به دردم بخوره پیدا نکردم  اگر کسی اطلاعاتی داره در این زمینه راهنمایی کنه
نمونه سایت من اینه که مثل این  niksalehi.com/ سایت منو و باکس نیاز دارم
**از هایپر لینک در آورده شد
در سایت مامبو دیگ یک ماژول هست لیست مجموعه های یک بخش رو کامل حتی با عکس نشون میده از اون استفاده کن ببین بدرد می خوره اگر ندید بگو برات لینک اصلیش رو پیدا کنم
اینجا هم می تونی بگردی mambo-extensions.com
آقا مجید اگه امکان داره لینک ماژول که گفتید برام بزارید
سلام
ماژول های لینک زیر رو ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)