شرمنده همه دوستان زحمتکش مامبولرن هستم.با توجه به اینکه در اجازه نامه حذف کپی رایت پایین صفحات مجاز هستومیشه راهنمایی کنید چطور حذف کنیم؟
در مورد تغییر عکس هدر سایت هم اگر میشه راهنمایی بفرمائید.

شرمنده همه دوستان زحمتکش مامبولرن هستم.با توجه به اینکه در اجازه نامه حذف کپی رایت پایین صفحات مجاز هستومیشه راهنمایی کنید چطور حذف کنیم؟
در مورد تغییر عکس هدر سایت هم اگر میشه راهنمایی بفرمائید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
چه خوب میشد اگه برای زحماتی که بی منت برای ما و به نفع ما کشیده میشه احترام قائل شویم
تا متقابلا برای زحمات ما دیگران ارج بگذارند.
حذف نکردن کپی رایت نشانه قدرت و جرات است.
پس بیاییم برای تلاش دیگران ارزش قائل شویم.
یا علی مدد
سلام به انجمن خوش آمديد.
نيومده فكر ويرايش فوتر سايت كردين؟
قبلاً و به تازگي توي اين 2 يا 3 روز گذشته دوبار اين سوال پرسيده شد! الانم پرسيده شد. قبلاً هم جوابشون داده شده بود. اگه بگرديد 100 درصد با اولين جستجو در انجمن به جواب ميرسيد!
اينم آدرس جستجو! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و پيروز باشيد.
با درود
همچین مواقع خودتون را جای سازنده بگذارید
حذف نمی کنید
من خودم وی بولتین رو فارسی کردم
اما جرات نمی کنم بیرون بدم
چون چند ساعت بعد با نام های کذب بیرون میدنش![]()
ببینید در این رابطه قبلا صحبت شده بود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
...
معمولا کسانی که لینک رو باقی می گذارند، از جهت اینکه احتمالا خودشون باید برنامه نویس باشند که قدر کار رو بدونند، نوعی اعتبار و (به قول معروف کلاس!) براشون حساب میشه. علاوه بر اینکه احترام شما به زحمت های یک تیم رو -چه مامبولرن یا هر تیم دیگه ای- رو می رسونه.
شما سایت هایی که زیر امضای من هست رو ببینید. حتی سایت های انگلیسیش رو هم لینک مامبولرن گذاشته !!!
در پوشه includes فایلی به نام footer.php هست که میتونی ویرایش کنی و کپی رایت رو تعغیر بدی
در فایل Index.php قالب می تونی در خطی که footer.php هست اون کد رو برداری و بدین ترتیب کپی رایت از زیر مامبو میره !!!!
موفق باشی
آقا اگه در Index.php خط footer.php را برداری نمیتوانی کپی رایت را به نام خودت داشته باشی باید فایل footer.php را ویرایش کنی و به نام خودت و آدرس دامین خودتو بدی
[quote author=toto link=topic=16049.msg84893#msg84893 date=1220253633]
باید فایل footer.php را ویرایش کنی و به نام خودت و آدرس دامین خودتو بدی
[/quote]
مطابق قوانين gnu/gpl اين كار غير قانوني هست
شما نمي تونيد وانمود كنيد كه اين سيستم رو خودتون ساختيد يا به اسم ديگه اي منتشر كنيد
[quote author=toto link=topic=16049.msg84893#msg84893 date=1220253633]
آقا اگه در Index.php خط footer.php را برداری نمیتوانی کپی رایت را به نام خودت داشته باشی
[/quote]
به جاي خط كپي رايت سايتتون رو بذاريد!
كپي رايت سيستم و مامبولرن رو مي تونيد حذف كنيد
اما حق نداريد وانمود كنيد سيستم رو خودتون نوشتيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)