-
یک مشکل عجیب
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که *****ه و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که ***** نیست
اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودش میره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که *****ه
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره و هرچی نصب کنم اینطوری میه ممنون میشم راهنممایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-02-2008 05:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یک مشکل عجیب
درسته مشکل ربطی به SMF نداره اصلا. بهتر بود این مسأله رو در بخش متفرقه مطرح می کردید.
به هر حال تمام مسیرهای دامنه >biz اصطلاحا Redirect شدند به http:||ir2rap.com
نشانه ایم موضوع اینه که شما چه آدرس .biz رو با w و چه بدون w بزنید، میره به .com بدون w
و بعد اون رو روی یک مسیر دیگه مثل site.biz/images امتحان کنید. باز هم ریدایرکت میشه به همون مسیر قبلی. و باز هم بدون w
-
-
آرسه سعید جان . راستش الان 1 هفته هست که سرش موندم نمیدونم چی کار کنم از هرکیم می پرسم ....
گفتیم به بچه های مامبو بگیم که کارشون درسته بلکم یه فرجی شد . sub domain هم که زدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و به index.php لینک کردم عکس های انجمن لود نمیشه و فقط نوشته ها شو میاره
-
-
شما دامنه رو پارک کردید. بلکه Redirect شده به آدرس .com
شما باید دامنه رو پارک کنید. یا اگر ریدایرکت هم هست، اون ریدایرکتش رو بردارید!
کنترل پنلتون چی هست ؟
-
-
ممنون سعید جان . نه پارک هستش . من عکس هم گرفتم از قسمت پارک دومین سی پنل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همشون هم not redirected هست
): نمی دونم چرا اینجوری مشه
-
-
از قسمت Redirects در قسمت DOmain هم چک کنید. چون دامنه کامل ریدایرکت نشده. بلکه احتمالا از wildcard استفاده شده.
htaccess رو هم چک کنید.
اگر مشکل از اونجا نبود، من دیگه بیشتر چیزی به ذهنم نمی رسه. از اساتید بزرگوار در مامبولرن کمک بگیرید.
می تونید پسورد رو برای کسانی که اجازه دارند، با هماهنگی خودشون بفرستید تا بررسی کنند.
یک راه هم اینه که دامین رو حذف و اون رو addon کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
-
-
D: آقا سعید به موضوع خوبی اشاره کردید من یه Redirects ساختم که وقتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میزنی بره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فعلا که مشکلی نیست . به نظر شما مشکلی بوجود نمیار اگه از همین ترفند استفاده کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از کمکتون
-
-
خوب. از این که مشکلت حل شده خوشحالم D:
قالب خوبی هم داشتی. اسمش چیه؟ D^2:
-
-
ببخشید دیر جواب دادم همینطوری نگاه می کردم دیدم این بدون پاسخ مونده شرمنده
این قالب phpbb هسا اسمشم xand هست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)