من طی چند روز پیش هیچ تغییری ت سایت ندادم اما امروز دیدم که بجای 90% لینکها Warning زیر رو داده!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/******/public_html/includes/cmtclasses.php on line 664
>![]()
![]()
![]()

من طی چند روز پیش هیچ تغییری ت سایت ندادم اما امروز دیدم که بجای 90% لینکها Warning زیر رو داده!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/******/public_html/includes/cmtclasses.php on line 664
>![]()
![]()
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شرمنده، فراموش کردم، ورژن مامبو من 4.6.2 بوده ولی توی سایت که Search میکردم ظاهراً این مشکل با 4.6.5 نیز بوده و به نتیجه نرسیده!!
بد نیست به پست زیر هم یه نگاهی بیاندازید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شرمنده ولی توی صفحه Login بخش مدیریت هم یه همچین مشکلی هست!
بالای صفحه:
پائین صفحه:کد:Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_c82b81a89b219fec43797ce928e1baac, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/******/public_html/index.php on line 250 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/index.php:250) in /home/******/public_html/index.php on line 250 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/******/public_html/index.php:250) in /home/******/public_html/index.php on line 250
کد:Warning: Unknown: open(/tmp/sess_c82b81a89b219fec43797ce928e1baac, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0
سلام - اگر امكان داره يك مامبو جديد بر روي سرور خودتون نصب كنيد. ببينيد بدون مشكل كار ميكنه؟
سلام. به نظر فولدري كه براي session مشخص كرديد غير قابل نوشتن باشه. پرميشنش را چك كنيد.
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي
علاقه مندی ها (Bookmarks)