دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . هم رو لوکال ، هم رو سایت ( بیش از 5 سایت ) . هم نصب جدید ، هم آپگرید . کاملا مشخصه که دیگه مشکل از من یا ایشون نیست . مطمئنا اشکالی در این نسخه هست!

دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . هم رو لوکال ، هم رو سایت ( بیش از 5 سایت ) . هم نصب جدید ، هم آپگرید . کاملا مشخصه که دیگه مشکل از من یا ایشون نیست . مطمئنا اشکالی در این نسخه هست!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اینجا رو مطالعه کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
نه . من اون پچ رو هم امتحان کردم . اما فایده ای نداشت . آقای فیروزمندان اونجا گفتن که پچ جدیدی آماده شده و به زودی ارائه میشه . اما خبری نشد و تاپیک هم ظاهرا قفل شده...
[quote author=فیروزمندان link=topic=16088.msg84902#msg84902 date=1220257571]
اگر کانتنت جدیدی ایجاد کنید تاریخ قطعا تغییری نمیکنه مگر اینکه شما تغییرش بدید .
اما اگر کانتنهای موجود ( که به صورت پیشفرض در مامبو موجود هست ) را ادیت کنید ، تاریخ تغییری نمیکنه و همون تاریخی که از قبل ست شده باقی میمونه
[/quote]
سلام
آقا محسن
قطعا هیچکس نیست که بخواد فقط و فقط کانتنت های پیشفرض مامبو رو منتشر کنه و کانتنت جدید هم نده.
با این حساب همه مجبور به حذف یا ویرایش کانتنت های پیشفرض و تولید کانتنت جدید هستیم
من اف ست را روی 1.5 که مجید گفته بود و 7.5 و حتی 3.5 و حتی 3 گذاشتم. کانتنت که ایجاد میشه تاریخ درسته (خصوصاً با 3.5) اما به محض اولین ویرایش، تاریخ ایجادش (دقت فرمائید، تاریخ ایجاد نه تاریخ ویرایش) به 1348 تغییر میکنه. چکار باید کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)