با سلام و خسته نباشيد.
من ميخواستم عكس بنر يا همون هدر سايت رو عوض كنم.ولي تو بنر قالب عكس از چند تكه عكس ديگه تشكيل شده بود. ميخواستم ببينم چطور ي ميشه عكسي كه خودمون طراحي كرديم رو تو بنر سايت قرار بديم.ممنون

با سلام و خسته نباشيد.
من ميخواستم عكس بنر يا همون هدر سايت رو عوض كنم.ولي تو بنر قالب عكس از چند تكه عكس ديگه تشكيل شده بود. ميخواستم ببينم چطور ي ميشه عكسي كه خودمون طراحي كرديم رو تو بنر سايت قرار بديم.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توي قالب چي؟ مامبو يا SMF
محتويات پوشه مربوط به قالب رو مشاهده كنيد. يا فايل index.php و يا templates.index.php و يا همچنين نامهايي موجود است. در آن تغييرات را اعمال كنيد. اگه آشنايي خوبي با استايل داريد از آنجا هم ميتوانيد.
موفق و پيروز باشيد.
سلام. يك راه ديگه اش هم اينه كه شما توي مثلا فتوشاپ هدر مورد نظرتون را بسازيد و بعد اونو دقيقا به اندازه ي عكس هاي تكه تكه قالب، slice كنيد و با همون نام ها جايگزين عكس هاي فعلي در قالبتون كنيد. فقط براي اينكه قالبتون به هم نريزه اندازه ي عكس ها را دقيقا عين همديگه دربياريد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــلي
سلام
اگه آشنایی با HTML، CSS و... ندارید روش دوم که دوستمون آقای علی کاظم زاده مطرح کردند خیلی راحت تره
یا علی
با تشكر از دوستون آقاي كاظم زاده. ممنون ميشم اگر كسي از دوستان راه حل اول يعني استفادهده از CSS رو كمي توضيح بدن
آيا شما آشنايي كامل با سي اس اس داريد؟
بلی.لطفا توضیح بدید
سلام
برای تغییر تصویر اگر کمی با HTML آشنا باشید مشکل حل میشه
کافیه فایل index.php قالب رو باز کنید و تصویر رو تغییر بدید .!
مشکل شما دقیقا چیه ؟!
یا علی
عکس تیکه تیکه بود و کاملا پاکش کردم الان می خوام یه عکس دیگه جایگزین کنم تو همون index.php ولی کدهاشو بلد نیستم . اگه بگی چه کدی و کجا باید بریزم ممنون می شم.
اگه مدیریت دلخور نشه برو به این آدرس و ببین چه کردم می خوام یه هدر بزارم براش حال بگو چه کدی بنویسم یا اینکه شما بنویسید و بدید من جایگزین کنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما با HTML آشنا هستید ؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)