سلام - اقا من قبلاً جداتون ميكردم. اما حالا ديگه نميگم با هم ديگه دوست باشين.
فقط ميگم كه اينجا جاي باز كردن مسائل كهنه نيست.(احترام همديگه رو هم داشته باشين)
مشكلات شخصي خودتون رو به انجمن نياوريد و به يكديگر طعنه نزنيد. يك مشكلي و سوء تفاهمي بود حل شد.
محمد جان عزيز شما هم انقدر قالبم و تاپيكم نكن. اگه راست ميگي مشكلاتشون رو حل كن و يك تاپيك جديد باز كن و محترمانه دنبال حل مشكلاتشون باش! شك نكن كه همه ميان و به تاپيك جديد سر ميزنن.(شيرين كاري بچه ها به خاطر خوشمزگي تاپيك بودش!)
سعيد جان شما هم بهتره مثل هميشه خونسردي خودت رو حفظ كني و بزاري زمان همه چيز رو حل كنه.
اگر هم من در اون تاپيك جنجالي پست نداده بودم و مورد لطف شما قرار نگرفته بودم الان اصلاً اظهار نظر نميكردم. هر كدوم از دوستان هم ناراحت شدن از من بفرمايند تا باهاشون در اين رابطه صحبت كنم. اگر هم شما دو دوست عزيز راضي باشيد يك روز هماهنگ كنيم در يك كنفرانس موشكافانه اين سوءتفاهم رو برطرف كنيم.
mk2 عزيز شما هم انقدر يك سواال رو چند بار نپرس خواهشاً - انجمن پر شده از سوالات تكراري شما. هر سوال رو دو بار به مدلهاي غير متفاوت ميپرسي!
بخدا تمام كساني كه اينجا هستن و دارن به مامبولرن خدمت ميكنن به تمام تاپيكها سر ميزنن.
اما از بحث خارج نشيم كه سوال دوستمون فراموش نشه!
شما اگه ميتونيد از يك قالب ديگه استفاده كنيد تا اون قالب مشكلاتش برطرف بشه. يا خودتون دست بكار بشيد و بدنبال حل مشكلات باشيد.
موفق و پيروز باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)