-
مشکل در insert table و لینک دادن و قراردادن تصویردرمت
سلام. من یه مشکل عجیبی برخوردکردم. قبلا این مشکل نبود. مدتیه که این مشکل هست. روی اینترنت اکسپلورر که میرم وقتی می خوام دراضافه کردن یک خبر به سایت متنی را یادداشت کنم ، اون آیکون های بالا که مربوط به تنظیمات فونت و تصویر و غیره است اصلا دیده نمیشه ولی در موزیلا فایرفاکس دیده میشه. حالا ازاین که بگذریم در موزیلا فایرفاکس هم  که میرم می بینم که وقتی روی دکمه insert table کلیک میکنم و یا دکمه های مربوط به ایجاد هایپرلینک و یا دکمه مربوط اضافه کردن تصویر درکنار متن، طبق معمول یه پنچره کوچک دیگه باز میشه که قاعدتا ازاونجا باید آدرس لینک و یا آدرس تصویری که قراراست درمتن وارد شود و یا تعداد ستون و ردیف جدول رو مشخص کنم ولی این ها دراون پنجره دیده نمیشوند و سفید دیده می شود ولی درهمان پنچره کوچک دراستاتوس بار مربوط به اون کلمه done دیده میشود و هیچ ارور هم داده نمیشود.
چه کارباید بکنم؟
موزیلا فایرفاکس من ورژن سه بود. رفتم به ورژن 2 و اونجا هم همین مشکل بود.
ضمنا با اوپرا هم تست کردم. همان مشکلی که در فایرفاکس هم مشاهده شده بود اینجا هم شد. نمیدانم درتنظیمات سرور اختلالات ایجاد شده یا نه؟
با عرض پوزش از اساتیدی که ممکن است به سوال من پاسخ بدهند، من فراموش کردم بگم که بر روی یک وب سایت دیگرم که آن را بر روی یک وب هاستینگ دیگر قرارداده ام هم دقایقی قبل مراجعه کردم و اونجا هم همین مشکل بود.
با تشکر
** سه پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-02-2008 11:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در insert table و لینک دادن و قراردادن تصویردرمتن
سلام. ببيند با دو راه زير مشكلتون حل مي شه؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اگر با این روش وارد سایت میشید اینبار WWW هم قبل از sitename اضافه کنید و تست کنید
مشکل شما باید حل بشه
یاعلی
سلام
فایل های ادیتور رو یه بار دیگه بریز
اگر حل نشد، ببین تو شاخه ی ادیتور اگر htaccess داری پاکش کن ببین درست میشه؟
یا علی علیه السلام
توي انجمن هم يه جستجو بكنيد.
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلي
-
-
پاسخ : مشکل در insert table و لینک دادن و قراردادن تصویردرمتن
شما زا کدوم نسخه مامبو استفده می کنید ؟
-
-
پاسخ : مشکل در insert table و لینک دادن و قراردادن تصویردرمت
متشکرم.
من از مامبوی آخرین ورژن الان استفاده میکنم روی سایت جدیدم. ولی ورژن های قبلی رو هم دارم. خوشبختانه توصیه آقای استاد کاظم زاده رو عمل کردم و قبل از http ، عبارت www رو هم قراردادم و مشکل کاملا برطرف شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)