سلام
من بک آپ سایتمو گرفتم وبعد 4.6.5 و جایگزین 4.6.2 کردم اما باز سایت بالا نیومد برداشتم کلا 4.6.2 رو پاک کردم و4.6.5 رو نصب کردم حالا بک آپ که بالا میذارم ارور میده و بک آپو نمیشناسه باید چیکار کنم؟
سلام
من بک آپ سایتمو گرفتم وبعد 4.6.5 و جایگزین 4.6.2 کردم اما باز سایت بالا نیومد برداشتم کلا 4.6.2 رو پاک کردم و4.6.5 رو نصب کردم حالا بک آپ که بالا میذارم ارور میده و بک آپو نمیشناسه باید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفا بفرمایید چه بکاپی گرفتید ؟ به چه صورت ؟ full backup ؟
از مسیر کامپونت -بانک اطلاعاتی -ایجاد فایل پشتیبانی -بصورت کلی -با پسوند SQL -بصورت دادها به همراه ساختار و بک آپ در فایل بک آپ
سلام
شما يك مامبو 462 نصب كنيد و از طريق همون كامپوننت فايل پشتيبان گرفته شده رو ... .
بعد از طريق پك ارتقا 462 به 465 و مسائلي كه در اون تاپيك اعلام شده مامبو خودتون رو به 465 تبديل كنيد.
موفق و پيروز باشيد.
سلام.به دليل تغييراتي كه در ساختار ديتابيس در نسخه ي 4.6.5 نسبت به نسخه ي 4.6.2 داده شده، شما نمي تونيد مستقيما بك آپ ديتابيس نسخه ي 4.6.2 را روي 4.6.5 ريستور كنيد. براي همين بايد ساختار ديتابيستون هم ارتقاء پيدا كنه كه راهش را پسر مهربون فرمودند.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16157.msg85295#msg85295 date=1220445047]
سلام
شما يك مامبو 462 نصب كنيد و از طريق همون كامپوننت فايل پشتيبان گرفته شده رو ... .
بعد از طريق پك ارتقا 462 به 465 و مسائلي كه در اون تاپيك اعلام شده مامبو خودتون رو به 465 تبديل كنيد.
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي
سلام
4.6.5
رو پاک کردم 4.6.2 رو نصب کردم ام این ارورو داده حالا باید چیکار کنم؟
اسم سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. چه اروري؟
كجا ارور داده؟(قسمت مديريت يا كاربري؟)
موقع ريستور كردن بك آپ ارور داده؟
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي
سلام ... من از مامبوي نسخه 4.62 استفاده ميكنم ... از سايت بك آپ گرفتم يعني از قسمت كامپوننت / بانك اطلاعاتي / ايجاد فايل پشتيباني .. داده ها به همراه ساختار بصورت SQL بك آپ گرفتم كه 2 مگابايت دانلودش شد ... بعد همين نسخه مامبو 4.62 رو روي لوكال نصب كردم و خواستم بك آپ رو ريستور كنم ولي به اين پيغام بر خوردم ( خطا! نمی توان فایل آپلود شده را جابجا نمود ) ... اين مشكل از كجاست ؟ اين تايپيك رو خوندم نوشته بودين اول بايد با همون نسخه مامبو ريستور كنيد و بعد مامبو رو ارتقاء بدين .. آيا اين ريستور كردن روي لوكال هم جواب ميده يا مشكل از چيز ديگه اي هست ؟؟من به زودي بايد هاستم رو عوض كنم تو اين مورد مشكل دارم ... ممنونم
دوست عزيز - شما بهتره كه هنگام تغيير هاستتون از فول بكاپ استفاده كنيد. (هيچ مشكلي نخواهيد داشت)
موفق و پيروز باشيد.
منظورتون اينه كه از Cpanel فول بكاپ بگيرم ؟؟ :![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)