-
تنظیمات سرور
چند سوال در مورد قسمت تنظیمات سرور تو smf 1.1.5 داشتم.
اينا همه تو قسمت:
تنظيمات سرور>>>خصوصيات پيکربندي
هست.
1- مدت زمان پيش فرض حذف کوکي بعد از ورود به انجمن ( برحسب دقيقه)
الف- اين يعني من که وارد ميشم بعد اون مدت زمان خود به خود خارج ميشم؟
ب- بعد بايد متوالي باشه؟يعني مثلا 1 ساعت پشت سر هم يا در مجموع هم بعد 1 ساعت خارج ميشه؟
پ- اگه گزينه ورود براي هميشه را بزنيم که ديگه بعد 60 دقيقه خارج نميشه.درسته؟
ت- شما پيشنهاد ميکنيد چه مقدار باشه؟
2- ثبت آدرس دقيق انجمن براي کوکي ها
اينم توضيحاتش:
SMF از کوکي ها براي به بخاطر سپردن کاربران وارد شده استفاده مي کند. اين کوکي ها بصورت معمولي بصورت (myserver.com) و يا بصورت (myserver.com/path/to/forum) ذخيره مي شوند.
در صورتي که کاربران شما در ورود و خروج به انجمن با مشکل روبرو هستند و يا ناخواسته از انجمن خارج مي شوند، حتما اين گزينه را فعال نموده و انتخاب کنيد. اگر از سرورهاي همگاني و رايگان يا اشتراک فايل (مانند Tripod) استفاده ميکنيد حتما اين گزينه را فعال کنيد.
اگر انجمن هاي شما از داخل يک پوشه مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], است، صفحاتي مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قادر به بازخواني مشخصات کاربري و به خاطر سپردن ورود و خروج شما و کاربران نخواهد بود.
الف- !!!
من که هنوز عضو ندارم!ولي خودم تا حالا مشکل ورود و خروج نداشتم.هاست من هاست رايگان گيگفا هست.آدرسش هم به اين صورته:
a.gigfa.com/forum
حالا اين گزينه رو فعال کنم؟چون توضيحاتو نفهميدم! لبخند
3- فشرده سازي جدول هاي بانک اطلاعاتي بعد از چند روز؟(نظر شما؟)
حداکثر کاربران آنلاين براي شروع فشرده سازي(نظر شما؟)
الف- اين دو مورد هر کدوم فعال باشند يا غير فعال؟ميزانشون چقدر باشه؟
4- فعال کردن فشرده سازي فايل هاي خروجي براي ذخيره پهناي باند
اين گزينه براي ذخيره فايل ها و صفحات خروجي انجمن، و صرفه جويي و ذخيره پهناي باند مفيد است. براي فعال بودن و اجراي اين ويژگي بايد zlib در سرور شما نصب و فعال باشد
الف- اين رو سرور فشار نمياره؟اگه انتخابش کنم بعد مشکلي پيش نمياد؟
ب- اون ويژگي که گفته از کجا بفهميم فعال هست رو هاست يا نه؟
5- استفاده از تنظيم کننده بانک اطلاعاتي
اين گزينه بعنوان تنظيم کننده و مرتب کننده پايگاه داده عمل مي کند و فعال بودن اين گزينه براي سرعت بخشيدن به انجمن ها و ارتباط سريع بين برنامه و بانک اطلاعاتي مناسب است.
توجه : در صورتي که session.auto_start فعال (on) باشد اين گزينه قادر به اجرا نخواهد بود.
الف- اين گزينه رو انتخاب کنم؟
ب- از کجا بفهمم session.auto_start روشن هست يا نه؟
پ- بعد اگه session.auto_start رو خاموش کنم مشکلي نداره؟
6- کاربران مجاز به بازگشت به صفحه قبل و استفاده از صفحات کش باشند؟
فعال بودن اين گزينه موجب کاهش پهناي باند انجمن شما مي شود. اين گزينه در واقع از ذخيره صفحات و فايل هاي انجمن بخصوص تصاوير در قسمت کلاينت، و همچنين از کش (Cache) شدن خودکار آن جلوگيري مي کند. اما در صورت عدم انتخاب اين گزينه ممکن است کاربران از ارسال هاي جديد و آيکن موضوعات و انجمن هاي داراي ارسال جديد بي خبر باشند.
الف- به نظرتون فعال باشه؟من که ميگم باشه. لبخند
پهناي باند 10 گيگ هست. لبخند
7- مدت زمان مجاز براي هر فعاليت در انجمن(timeout) بر حسب ثانيه
الف- به نظر شما مدتش چقدر باشه؟
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2008 06:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)