-
تغيير اندازه فونت
كسي از دوستان ميتونه آسيب شناسي كنه و بگه چرا اي سايت و تالارش فونتاش بزرگ شده و توي قالب به هم ريخته گي داره؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2008 01:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغيير اندازه فونت
كسي نيست نظري چيزي داشته باشه؟ اين بار دوم هست كه اين جوري مشه!!!دفعه پيش خود به خود درست شد!
اولش كه خط html و css خط به خط لود ميشه هم چي درست هست ولي توي آخرين مرحله لود شدن ناگهان همه فونت ها بزرگ ميشن و قالب هم قدري به هم ميريزه!!!
من كه عقلم به جايي قد نميده!
جالب اينجاست كه هم mambo و هم smf هر دو هم زمان اين اتفاق واسشون ميوفته و اينكه رو همين هاست مابو و اسام اف ديكه اي هم دارم كه سالم سالمن و مشكلي ندارن!
لطفا راهنمايي بفرماييد..........
-
-
به نظر چیزی لود نمیشه هدر قالب رو به دقت یک بار بررسی کنید که همه چیز درست باشه
-
-
يه بار ديگه تست كنيد شايد اون موقع كه شما تست ميكرديد داشتم دست كاري ميكردم.
قالب رو آوردم رو لوكال هاست درست بود و مشكلي نداشت. :-[
-
-
خیلی کند باز میشه سایتتون js ها رو بررسی کنید تعدادشون زیاده شاید
-
-
سرعت پايين به خاطر js هاست.چند تا از اضافه ها رو حذف كردم.ولي مشكل من چيز ديگه اي هست.چرا بايد اين جوري بشه؟! خيلي خيلي عجيبه...
-
-
گفتم که بازم به نظر میاد چیزی لود نمیشه به طور کامل !
-
-
گفتم که بازم به نظر میاد چیزی لود نمیشه به طور کامل !
من منظورتون رو نميفهمم .همه چي كامل لود ميشه چون پايين مرورگر مينويسه Done.  ضمنا من همه چي رو آوردم رو لوكال هاست و تست كردم هيچ مشكلي نداشت.تازه اين از مامبو چرا اس ام اف هم همين ريختي شده؟!!!!!!!اونجا هم دقيقا همينجوري شده يعني فنت ها بزرگ شده و قالب به هم ريخته.....
به نظر شما سايت مذكور جن نداره؟ واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه سايته جن داره!!!!!!!!
اين اسكريپت شمارنده گوگل رو هم به عنوان آخرين مزاحم كه ميتونه باعث ايجاد اين مشكل شده باشه رو خواستم حذف كنم توي سورس هر چي گشتم پيداش نكردم.
لطفا راهنمايي كنيد.خودم همه جا رو گشتم چه قالب و چه index هاي خود مامبو...از اون جايي كه با عوض كردن قالب اين اين كد سر جاش ميمونه يعني اين كد داخل قالب نيست.پس كجاست؟
** دو پست شما یکی شد
-
-
یاید در head قالب باشه دیگه اگر اونجا نیست پس به صورت یک فایل در روت سایت قرار دادید
-
-
توي head قالب نيست توي روت هم همه فايل ها رو جايگزين كردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)