با سلام
من در قسمتي كه سئوال براي نظر سنجي مطرح مي كنند تعداد كلمات محدودي را مي توان نوشت .حال براي رفع اين نقيصه چكار بايد كرد

با سلام
من در قسمتي كه سئوال براي نظر سنجي مطرح مي كنند تعداد كلمات محدودي را مي توان نوشت .حال براي رفع اين نقيصه چكار بايد كرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من متوجه نشدن الان تعداد محدود نیست مگر جند کامه می خواهید بنویسید ؟
مثلا مي خواهيم بنويسيم شما كداميك از نامهاي زير را براي شهر الكترونيكي مشهد انتخاب مي كنيد
نسخه مامبوتون چنده؟
mambo_465_farsi
سلام
متأسفانه به خاطر آنكه تايپ فارسي اين متن و تعداد كاراكتر كلمات و حروف فارسي در يونيكد بالا ميباشد. بهترين كار براي شما تغيير جمله ميباشد. اگر خيلي شما نيار به درج اين متن داريد از يكي از كامپوننتهاي حرفهاي موجود براي نظرسنجي استفاده نماييد.
موفق و پيروز باشيد.
نظر سنجي حرفه اي را از كجا مي تونم دانلود كنم
سلام
يكي از اين برنامه هاي قدرتمند براي مامبو و سازگار با آخرين نسخه و سازگار با زبان فارسي كامپوننت eXiT Poll هستش كه ميتونيد از لينكهاي زير ماژول و مامبوت رو به همراه كامپوننت برنامه دريافت نماييد.
البته از اينكه اين كامپوننت فارسي شده يا نه اطلاعي ندارم. دوستان عزيز اگه فارسي اين كامپوننت موجود هست معرفي كنيد.کد:http://www.phpprojects.net/files/com_exitpoll_1.0.0_RC2.zip [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم موجود نيست. در اولين فرصت به برنامه كاري اضافه ميشه
من شخصاً اين كامپوننت رو چك كردم و هيچ محدوديتي براي ساختن يك نظرسنجي نداره.فقط يكم كار باهاش پيچيدس ولي سادس.
موفق و پيروز باشيد.
فارسي اين كامپوننت موجود هست و ميتونيد در فعاليت كاربران بيابيد. دوست خوبم عماد قبلاً فارسي كرده اند و بزودي در مامبو ديگ منتشر ميشه.
موفق و پيروز باشيد.
یعنی کسی این مشکل رو نمیتونه حل کنه؟!
منم به این مشکل برخوردم. یعنی تعداد کاراکتر ها محدوده. و جمله نوشتاری شما کامل دیده نمیشه.!
ورژن مامبو هم 4.6.5 ،
علاقه مندی ها (Bookmarks)