-
مشکل در ویرایش مطالب توسط کاربران frontend
دوستان من به یک مشکل برخوردم و آن این است که وقتی مطلبی توسط کاربری ارسال می شود تاریخ آن درست است ولی همین که آن را ویرایش می کند تاریخ آن به سال 1348 تبدیل می شود و به جای قرار گرفتن در اول لیست جدید ترین مطلب به آخر آن منتقل می شوم
اگر کسی راه حل این مشکل را می داند ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2008 10:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در ویرایش مطالب توسط کاربران frontend
اگر از مامبو 465 استفاده می کنید این مشکل قبلا مطرح شده و فکر کنم یکی از مدیران (مجید) به این مشکل پاسخ داده بودند که در حال بررسی و حل این مشکل هستیم.
راستی در قسمت مدیریت این مشکل وجود نداره ؟
-
-
سلام
نه ظاهرا در بخش مدیریت به این مشکل برنخوردم اگر راه حل پیدا شد ممنون می شوم مرا هم در جریان بگذارید
-
-
از این patch استفاده کنید مشکلتون حل میشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام. خيلي ممنون.مي شه اين پچ را توي بسته ي مامبو ي 4.6.5 كه توي مامبوديگ هست هم بزاريد تا كاملا مشكل رفع بشه و اونايي كه تازه مي خوان مامبو را نصب كنند ديگه نيازي به نصب پچ نداشته باشن؟ همچنين در پچ ارتقا مامبو 4.6.5 ( اگه لازمه، هنوز دانلودش نكردم ببينم چطوريه)
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
-
balal جان دستت درد نکنه ظاهراً مشکل حل شد خیلی ممنون
شاد باشید
-
-
بلال حالا ديگه اون مشكل رو نميبينم. دمت قيژ.
ميشه يه توضيح كوچيك بديد كه مشكل از كجا بود و چه تغييري دادي؟
موفق و پيروز باشيد.
-
-
سلام . نمی دونم مشکل من همینه یا شبیه به این . با این حال این پچ فایده ای برای من نداشت . برای من وقتی مطلب جدید ایجاد میشه ، تاریخ ایجاد 1389 در نظر گرفته میشه! از طرفی وقتی به صورت دستی تاریخ ایجاد رو درست می کنم و تاریخ انتشار رو یکسان با اون یا با چند دقیقه اختلاق میذارم ، مطلب به آینده ارسال میشه! میشه راهنماییم کنید
-
-
یه مشکل دیگه هم هست و اون اینکه الان سیستم روز جاری رو هم اشتباه تشخیص میده . یعنی امروز سوم مهر هست ؛ اما توی سایت امروز دوم هست! خدایا چه همه مشکل! چرا اینجوریه...
-
-
سلام
اوایل هفته آینده پچ جدیدی منتشر خواهد شد که 2 مشکل گزارش شده در مامبو رو حل خواهد کرد . منتظر پچ باشید . این موضوع رو از طریق اخبار سایت پیگیری کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)