-
منوی اصلی
من یک قالب از سایت دانلود کردم که در این قالب در سمت راست صفحه در بالاترین جایش نظرسنجی وجود دارد.زیرش جستجو هست.بعد زیرش منوی کاربری هست.زیرش دوباره منوی اصلی هست.من می خوام منوی اصلی را بالاترین جا قرار بدم یعنی جای نظر سنجی بعدشم منوی کاربری.حالا باید چی کار کنم
میشه کمکم کنید
ممنون میشم
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-08-2008 01:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : منوی اصلی
به مديريت مامبو خود بريد و بعد به منو ماژولها و مديريت ماژولهاي كاربري را انتخاب كنيد. از اينجا ماژولهاي خودتون رو تنظيم كنيد.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
سلام
خیلی ممنون دیدم اینجایی که گفته بودید.فقط یه مشکلی هست با این که "منوی اصلی" عدد چینشش 1 است ولی باز هم در بالا قرار ندارد و برای چینش دوباره یک فلش(Felesh) رو به بالا و پایین که کنارش هست که می زنیم اولویتش بالا و پایین می اید کنار منوی اصلی فقط فلش (Felesh) رو به پایین داره.رو به بالا نداره.من چی کار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
اگه دقت كنيد ماژولي كه بهش مرتبط ميشه با بالايي يا پايينيش فرق ميكنه. مثلاً اون right هست ، اين يكي left . يا از اين قبيل ماژولها ديگه.
شما بهتره كه آموزشهاي سايت و انجمن رو كاملاً مطالعه كني تا از اين سوالات كوچيك برات پيش نياد.
در هر صورت اگه مشكلي داشتي بازم اينجا همه هستند تا كمكت كنند.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
-
-
حالا بعضی از قالب ها اورجینال سمت چپ هیچ ایکنی توش وجود نداره.
هر چی هم ماژول ها رو left انتخاب می کنم سمت چپ چیزی نمایش داده نمی شه
میشه کاری کرد که ماژول در سمت چپ نمایش داده بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.مخصوصا پسر مهربون که جدا شرمندمون می کنن همیشه
-
-
راستی برای این که بهتر جا بیفته سوالم مثل قالب jad_smooth که در سمت چپ هیچ ماژولی نیست
-
-
سلام.
هر چی هم ماژول ها رو left انتخاب می کنم سمت چپ چیزی نمایش داده نمی شه
خوب اين به اين خاطر هست كه در قالب اصلا موقعيتي به نام left ساخته نشده كه بخواد ماژول هايي كه در سمت چپ منتشر مي شن را توي اون ببينيد.
براي اين كه موقعيت left به قالبتون اضافه كنيد بايد به html آشنا باشيد و توي فايل index.php قالبتون تغيير بديد و اين موقعيت را اضافه كنيد.
يــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــلي
-
-
ممنون.
اما براي اينكار هم بايد يك ستون در سمت چپ خودتون ايجاد كنيد و ماژول رو در اون ستون معرفي كنيد. (علاوه بر آشنايي با html ، آموزش ساخت قالب رو بخونيد حتماً به نتيجه ميرسيد)
موفق و پيروز باشيد.
-
-
خیلی خیلی ممنون
مشکلم حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)