كد امنيتي مامبو465 خيلي بزرگه و هارموني صفحه رو به هم ميزنه! چه جوري ميشه اصلاحش كرد.
نمونه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

كد امنيتي مامبو465 خيلي بزرگه و هارموني صفحه رو به هم ميزنه! چه جوري ميشه اصلاحش كرد.
نمونه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. شايد با جايكزين كردن فايل هاي captcha ي مامبو 4.6.2 مشكل حل بشه چون اگه دقت كرده باشيد فايل هاي صوتي كد امنيتي در نسخه ي 4.6.5 هم انگليسي هستند اما در نسخه ي 4.6.2 فارسي بودند كه مطمئن هستم مشكل صوتي با جايگزين كردن فايل ها حل بشه. از همين رو مي گم شايد و به احتمال زياد اين مشكل هم با همون جايگزيني فايل ها حل بشه. (كد امنيتي در مامبو 4.6.2 اندازه اي كوچكتر داشت)
يــــــــــــــــــــــــ ــاعــــــــــــــــــلي
اگه حل شد همينجا بگو. يادت نره ها.
با سلام
اتفاقا من داشتم امشب روي كد امنيتي مامبو 4.6.2 كار مي كردم و حروف انگليسي كه توش غير فعال بود رو فعال كردم و يه خورده تغييرات ديگه.
مي واستم روي background اون هم كار كنم كه يادم افتاد توي 4.6.5 بگراندش فرق داره.
من تا ظهر خبر قطعي شو بهت مي دم و مي گم كه از چه كدي در مامبوي 4.6.5 براي كد امنيتي كوچك تر از اوني كه هست بايد استفاده كني.
موفق باشي.
اونچه رو كه گفته بودين چك كردم جواب نداد!
راهش اينه كه تو پوشه includes فايل هاي captcha.php و captcha-audio.php و پوشه هاي captchaAudio و captchaFonts رو با پوشه و فايل هاي مشابه در مامبو 462 جايگزين كنيد تا همه چي ميزون بشه و مثل مامبو 462 بشه؟
اگه بازم ناراضي هستيد فايل captcha.php رو باز كنيد و ويرايش كنيد همه چي توش اظهر من شمس هست .
يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)