-
پاسخ : به اس ام اف خوش آمدم ... ؟؟
سيستم movabletype اصلا از نظر ساختار برنامه نويسي تعريفي نداره
من که خودم باهاش کار نکردم .. فقط تعریف یه سری از افراد رو شنیدم ... هر جا هم که نقل قول میشه دلیل بر برتری نیست
ضمنا منظورتون از زيبايي كه از اون به عنوان مزيت جوملا نسبت به مامبو اسم برديد چي هست؟
طبیعتا امثال من و آقا مهدی نمیشینیم به همین راحتی قالب طراحی نمی کنیم
قالب هم بخش بی اهمیتی نیست ... حالا شما بگرد تمام قالب های جوملا رو با مامبو مقایسه کن .. ببین کدومشون قشنگتره
در ضمن شما یه جوری میگی که انگار مامبو بی نقصه ... ارسال قبلیم نشان دهنده برتری کلی مامبو است نه جوملا
یکی مثل من که قالب براش تا حدی مهمه بهتره از طریق همین تاپیک راهنمایی بشه .. مگه غیر از اینه
اگه بشه از قالب های جوملارت و ... که برای جوملا طراحی شدند به عنوان قالب مامبو استفاده کرد که مامبو فوق العاده میشه
يعني كدهاي سورس جوملا با فونت زيبا تري نوشته شدن؟!
قاعدتا زيبايي مربوط به قالب سايت شما ميشه نه سيستم مديريت محتوا...
فکر کنم همه بدونند زیبایی cms ها مربوط به قالبشونه نه سورس کد
سوالتون در مورد سورس جوملا عجیب نیست؟
آخه کی هدفش زیبایی در سورس کد هاست
من فقط سعی کردم برای کاربر عزیزمون واقعیت های تجربی که کاملا نظر شخصی هست و هر کسی هم می تونه اظهار نظر کنه رو بازگو کنم ...
سعیدجان .. اگه مامبو بهترین باشه .. خوب مطلق نیست و هر سیستمی عیب هم داره .. همانطور که جوملا عیب داره
انتخاب با کاربره ... و معیارهاش باعث انتخاب نهایی میشن
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-14-2008 06:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=javid2005 link=topic=16356.msg86696#msg86696 date=1221257995]
به نظر شخصی خودم جوملا از نظر زیبایی و اکستنشن(ماژول و کامپوننت) از مامبو بالاتره ولی از نظر پشتیبانی در ایران خیلی ضعیف تره ...
[/quote]
منظورم كلمه "قالب" هست كه بعد از زيبايي از قلم افتاده
بهتر هست اين تاپيك هم بيشتر منحرف نشه
مشكل شما با زبان فارسي حل شد؟
-
-
-
-
سلام
به نظر من هم اصلاً درست نیست که در مورد قالب جوملا رو برتر از مامبو دونست .
همون طور که دوستمون آقای علی کاظم زاده هم اشاره کردند "كم نيستند قالب هايي كه با تغييرات جزئي ميشه ازشون در مامبو استفاده كرد---همين افراد هم مي تونند با سفارش قالب، قالب هاي فول محشر داشته باشند" (که معمولاً هم از قالب های از پیش ساخته شده برای سایت هاشون استفاده می کنند)
یا علی
-
-
كم نيستند قالب هايي كه با تغييرات جزئي ميشه ازشون در مامبو استفاده كرد.از جوملارت و راكت تم و ...
انشاءالله که به واقعیت تبدیل بشه و قالب های ذکر شده رو در مامبو هم داشته باشیم
به نظر من هم اصلاً درست نیست که در مورد قالب جوملا رو برتر از مامبو دونست .
جناب designx ... می تونیم با پیغام خصوصی این بحث رو ادامه بدیم تا قانعتون کنم
بهتر هست اين تاپيك هم بيشتر منحرف نشه
موافقم آقا سعید
-
-
از همه دوستانی که من رو در این مورد راهنمایی کردن ممنونم و ممنونم که تجربه های خودتون رو در اختیار این حقیر قرار دادید . من تا حدودی پاسخ سوالهای خودمو گرفتم و امیدوارم با مطالعه تکمیلی خودم روی این مسئله . به نتیجه نهایی برسم .
پی نوشت : تا به حال هیچ سایت پشتیبانی فارسی یک سیستم مدیریت محتوا رو ندیدم که مانند مامبولرن اینگونه پشتیانی قوی رو با صبر و متانت به کاربران و مشتری هاش ارائه کنه . پاینده باد مامبولرن .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)