سلام
لطفاً قالب رو بدون مشكلي براي دانلود قرار بديد و اگر مشكلي داشت براي رفعش اقدام كنيد.
منتظر قالبهاي آينده شما هستيم.
نيكبخت باشيد.

سلام
لطفاً قالب رو بدون مشكلي براي دانلود قرار بديد و اگر مشكلي داشت براي رفعش اقدام كنيد.
منتظر قالبهاي آينده شما هستيم.
نيكبخت باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام به جناب یعقوبی.
نمیدونم چرا بنر بالای سایت توی اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره اما توی فایر فاکس به سمت چپ کشیده میشه؟؟؟؟
ممنون میشم. در ضمن چرا فایلهایی با فرمت jpg را در قسما هدر لود نمیکنه؟؟؟
[quote author=plusboy link=topic=16361.msg88525#msg88525 date=1222601624]
با سلام به جناب یعقوبی.
نمیدونم چرا بنر بالای سایت توی اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره اما توی فایر فاکس به سمت چپ کشیده میشه؟؟؟؟
ممنون میشم. در ضمن چرا فایلهایی با فرمت jpg را در قسما هدر لود نمیکنه؟؟؟
[/quote]
سلام.
من این قالب رو تست کردم در هر دو مرورگر به درستی کار می کنند.
برای نشان دادن فایلها با فرمتjpg . فایل index.php قالب رو با یک ادیتور php باز کرده و در سطر کد29 banner.gif رو به اسمی که دوست دارید مثلا banner.jpg تغییر بدید و عکس رو در داخل images قراردهید.
![]()
ممنون. درسته که آمارتور هستم. اما اینها را میدونم که باید آدرس و اسم عکس را تغییر بدم.
ولی باور کنید من این کار ها را کردم. نشد. هم در لوکال هم در سرور.
در ضمن ماژول موقعیت مدیر در یاهو هم با مشکل مواجه میشه. یعنی عکسش لود نمیشه.
نمیدونم مشکل چیه..
سلام آقاي يعقوبي عزيز.
من نميدونم چرا ماژول وضعيت مدير در ياهو لود نميشه.؟؟ چند بار هم آپلود كردم ماژول را.
مشكل از ماژول نيست. مطمئنم. خودنون ببينيد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با درود و سپاس،
در مورد مارژول وضعیت یاهو، بیگمان قسمتی را اشتباه وارد میکنید زیرا در قسمت id که باید برای یاهو فرستاده شود، خالی می باشد (Mahdi777)، اما می توانید با کد HTML نیز این امکان را قرار دهید، تنها نیاز است وارد تارنمای gnulove.com بشوید.
در مورد plusboy، می توانید آدرسی تارنمای خود را اینجا قرار دهید تا آزمایش کنیم؟ من تارنمای VOF را در FireFox 3 می بینم ، مشکلی ندارد.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام. با سپاس فراوان. plusboy و mahdi777 هر دو از مدیران [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستیم.
من با فایر فاکس 2.5 و دوستم آقا مهدی نیز با فایر فاکس فول ورژن چک کردیم
اما مشکل دارد.
با درود و سپاس
خب، در مورد مارژول وضعیت یاهو، به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بروید.
مارژول "جستجو در وب" از صفحه زده بیرون، به دلیل اینکه Input اندازه اش زیاد هست، کمتر اش کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این تصویر هم از سایت شما در فایرفاکس، اگر مشکلی بود بفرمایید تا با هم درستش کنیم، شاید من منظور شما رو درست نمی گیرم.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
با سلام و عرض احترام خدمت آقای سیادتی.
مشکل ماژول جستوج را الان بهش برخوردم. یعنی تا حالا که با Firefox/2.0.0.17 و اینترنت اکسپلورر 6 که چک میکردم مشکلی نبود در مورد ماژول جستجو.
مشکلی که من دارم و توی عکس هم مشخص کردم این هست که ماژول وصعین مدیر در یاهو باید بوسیله یک عکس نشان بدهد که آیدی یی که در قسمت تنظیمات ماژول وارد شده است آفلاین هست یا آنلاین. که9 متاسفانه اینطور نیست. من فایل این ماژول را به هوای اینکه ممکن هست خراب باشد چند بار دانلود کردم و آپلود کردم. اما مشکل حل نشد.
نمیدونم از قالب هست یا از ماژول.
ممنونم
![]()
سلام
غیر از اون مشکلاتی که دوستان فرمودند ایرادهای دیگه ای هم داره از جمله:
توی Firefox 2 که...(Header)(به صورت کاملاً داغون)
توی IE 6 هم دو تا ماژول (محبوب ترین ها و تازه ها) هم تراز نیستند(توی یه خط نیستند (یعنی یکی بالاتره))
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)