به نظرتون مطالبي كه داريد مطرح ميكنيد مربوط به اين تاپيك ميشه؟! (قوانين رو لطفاً دوباره مرور كنيد)
براي بار دوم خدمتتون عرض ميكنم، لطفاً در همان تاپيك مشكل قالب زمستان مامبو رو بيان كنيد تا به مشكل قالب رسيدگي شود.

به نظرتون مطالبي كه داريد مطرح ميكنيد مربوط به اين تاپيك ميشه؟! (قوانين رو لطفاً دوباره مرور كنيد)
براي بار دوم خدمتتون عرض ميكنم، لطفاً در همان تاپيك مشكل قالب زمستان مامبو رو بيان كنيد تا به مشكل قالب رسيدگي شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یک سوال از آقای mk2 داشتم . این قالب یه مشکلی که داره اینه که ماژول های آخرین اخبار و محبوب ترین ها رو وقتی کنار هم میزارم یکم بالا پایین میشه . تو سایت شما این اشکالش درست شده . میشه بگید آیا تغییری توش دادین ؟ اگه دادین میشه توضیح بدین ما هم استفاده کنیم ؟
یک مورد دیگه هم اینه که در ماژول محبوب ترینها ، از لینک پنجم به جای اینکه مثلا ینویسه 5 بازدید ، مینویشه 5 hit
این رو چه جوری میشه رفعش کرد ؟
** دو پست شما یکی شد
[quote author=mmmd link=topic=16361.msg94118#msg94118 date=1227223470]
یک سوال از آقای mk2 داشتم . این قالب یه مشکلی که داره اینه که ماژول های آخرین اخبار و محبوب ترین ها رو وقتی کنار هم میزارم یکم بالا پایین میشه . تو سایت شما این اشکالش درست شده . میشه بگید آیا تغییری توش دادین ؟ اگه دادین میشه توضیح بدین ما هم استفاده کنیم ؟
[/quote]
سلام دوست من
در سایت شما چون یکی از مطالب سر تیتر زیادی دارد وشکسته شده است ولی قسمت دیگر کوتاه و مناسب می باشند که باعث شده سایت شما در این قسمت مورد پیدا کند
در انتخاب نام مطالب و تیتر ها وسواس بیشتری به خرج دهید.
یا حق
سایت من چی؟؟
تیتر مطالبش بیش از حد نیست. چرا اینجوری میشه.؟؟؟؟
با تشکر و احترام
[quote author=plusboy link=topic=16361.msg94142#msg94142 date=1227256738]
سایت من چی؟؟
تیتر مطالبش بیش از حد نیست. چرا اینجوری میشه.؟؟؟؟
با تشکر و احترام
[/quote]
سلام
متن شكسته شده استکد:راهنماي خريد وسايل كوهنوردي (111 بازدید)
به همين دليل!
تورو خدا ببخشید.
شرمنده. حواسم نبود.
الان آقای فیروزمندان میاد .....
مدیران محترم معذرت
با سلام
من خيلي وقت هست كه دنبال اون منوي درختي مي گردم . اگر كسي اسمش رو هم ميدونست و يا لينك دانلودش رو داشت دريغ نكنه .
ممنون
سلام دوستان
قالب جدیدی رو آماده کرده ام.
لطفا برای دریافت به لینک زیر مراجعه نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من از این قالب استفاده میکنم و یه مشکلی دارم و اون اینکه وقتی از ie7 به بعد استفاده میکنم نوشته های محتوا درشت و حالت بلد پیدا میکند
تمام کارهایی هم که توی انجمن گفته شده انجام می دهم ولی قونت کوچک و بزرگ میشه ولی از این حالت بلد بودن در نمیاد.
با قالب mambo که به صورت پیش فرض هست این مشکل رو نداره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)