من تو ساعت انجمن هم مشكل دارم. چطور ميشه ساعت انجمنم رو شمسي كنم؟ تو مديريت انجمن چكار بايد بكنم؟ كه ساعت و تاريخ درست بشه.

من تو ساعت انجمن هم مشكل دارم. چطور ميشه ساعت انجمنم رو شمسي كنم؟ تو مديريت انجمن چكار بايد بكنم؟ كه ساعت و تاريخ درست بشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما بسته اصلی + فارسی ساز رو دانلود کنید . مطمئن بشین فایل ها سالم هستند. بعد دوباره آپلود کنین. اول بسته اصلی رو آپلود کنین بعد فایل های فارسی ساز رو جایگزین کنید.
بسته تقویم جلالی رو باید نصب کنید. برید توی سایت smflearn.com و بسته رو دانلود کنین و بعد نصب.
من دوباره نصب كردم كل انجمن رو. 1.1.6 رو از simplemachine.org و فارسي ساز 1.1.5 رو از smflearn.com دانلود كردم و روي تمام تم ها هام فارسي ساز رو نصب كردم. ولي بازم نشد. من يه گشتي تو آموزشات زدم اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پيدا كردم تمام كارهايي كه اين گفت رو هم انجام دادم، تم فعلي رو RTL و Right كردم همه اش رو ولي بازم نشد.
بسته جلالي رو هم دانلود كردم و به مديريت انجمن رفتم، نصب بسته رو زدم ولي بجاي اينكه نصب كنه فايل رو با DAP دانلود ميكنه! مشكل كجاس؟![]()
من Style.css تم سايتم رو باز كردم و direction: RTL رو به تمام قسمت a (فونت) ها اضافه كردم كه انجمن درست شد الان مشكل حل شد، همه اش RTL شده، من فكر ميكنم مشكل فارسي سازه 1.1.5 هست چون اين فارسي ساز بايد RTL باشه ولي اصلا خبري از RTL توش نبود. حتي تو قالب فارسي هم خبري از algin right و Dir=RTL نبود! باعثه تعجبه كه اين فارسي ساز چرا اين امكانات رو نداره !يعني فارسي ساز 1.1.5 فقط فايل هاي زبانش هست كه به درد ميخوره.
[quote author=martian_man link=topic=16365.msg87120#msg87120 date=1221483203]
بسته جلالي رو هم دانلود كردم و به مديريت انجمن رفتم، نصب بسته رو زدم ولي بجاي اينكه نصب كنه فايل رو با DAP دانلود ميكنه! مشكل كجاس؟
[/quote]
میتونید از مرورگر های دیگری استفاده کنید. اگر حل نشد برین به تولبار کنار ساعت ویندوز. dap رو از اون جا exit کنین یا توی task manager توی processes ، بگردید dap رو پیدا کنین end process کنین . خلاصه dap رو غیرفعال کنین.
در ضمن ما هیچ مشکلی با بسته فارسی ساز نداریم. کامل کار میکنه. احتمالا مال شما مشکل داشته یا درست آپلود نشده. بعضی مواقع حتی یک فایل هم میتونه مشکل درست کنه.
ممنون جناب مطهري، با Fire fox اينكارو كردم و نصب شد، ولي مشكلي كه اينجاس به جاي ماه شمسي ماه ميلادي ميزنه يعني بجاي ماه شهريور ماه جون رو در تاريخ ارسال پست هاي ميزنه. چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد؟
با درود
من مطابق نوشتهها و توضیحات محتوای smf رو به سرور منتقل کردم ولی هر طوری آدرس رو بازخوانی میکنم، فایل install.php اجرا نمیشه
دسترسی فایل های مربوطه را تغییر دادید؟
برای اجرای فایل نصب از چه آدرسی استفاده می کنید؟
من فایلها رو در پوشه public_html/forums قرار دادم، پرمیشنها رو هم تغییر دادم .
فقط یه سوال تو سایت دیدم نوشته بودند برای smf نیازی به دیتابیس نیست و خودش میسازه و من هم این کار رو نکردم دوم اینکه چون من از cpanel استفاده میکنم باید کجا این دیتابیس رو اضافه کنم برای نصب سایت دیتابیس رو تو My SQL ساختم، برای این هم باید این کار رو بکنم؟
دوم اینکه ساب دامینی که ساختم هم ارتباطی به نصب داره یا نه؟
سلام جناب mehrazi
مطمئنا smf بدون ساخت دیتابیس نصب نمی شه
کجای سایت این جمله نوشته بود؟؟؟؟
[quote author=mehrazi link=topic=16365.msg87374#msg87374 date=1221595185]
فقط یه سوال تو سایت دیدم نوشته بودند برای smf نیازی به دیتابیس نیست و خودش میسازه
[/quote]
شاید منظور کسی که این جمله را نوشته این بود که جداول به طور خودکار در دیتابیسی که شما تعریف کردید ساخته میشه ... فقط اینو بدونید که شما باید خودتان دیتابیسی بسازید سپس اقدام به نصب smf نمایید ... بیشتر از اینکه به این جملات اتکا کنید به مقالات راهنمای نصب smf در مامبولرن مراجعه فرمایید
شما دقیقا مثل سایت باید برای انجمن smf نیز دیتابیس بسازید
[quote author=mehrazi link=topic=16365.msg87374#msg87374 date=1221595185]
دوم اینکه ساب دامینی که ساختم هم ارتباطی به نصب داره یا نه؟
[/quote]
شما در ابتدا smf رو در مسیر mysite.com/forums نصب کنید سپس از قسمت تنظیمات سرور در پنل مدیریت و همچنین تغییر htaccess برای ریدایرکت و ریرایت آدرس ها مسیر انجمن را به forums.mydomain.com تبدیل کنید
طبیعتا نصب smf به ساب دومین مربوط نمیشه ... چون smf در پوشه نصب میشه نه در آدرسی مثل آدرس ساب دومین یا آدرس پوشه ...
موفق و موید باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)