اره سينا جان، منم فارسي سازش رو از سايت smf.com گرفتم ،خوب حالا يعني بايد فولدر theme رو از دوباره آپلود كنم؟ با فارسي سازي كه از مامبو دانلود كردم؟ راه ديگه اي نيست؟ به هر حال اگه كسي ميدونه بگه،اگه نه كه از نو دوباره بريزم. :-X

اره سينا جان، منم فارسي سازش رو از سايت smf.com گرفتم ،خوب حالا يعني بايد فولدر theme رو از دوباره آپلود كنم؟ با فارسي سازي كه از مامبو دانلود كردم؟ راه ديگه اي نيست؟ به هر حال اگه كسي ميدونه بگه،اگه نه كه از نو دوباره بريزم. :-X
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب smf من 1.1.6 هست، فارسي سازش رو نديدم جايي! رفتم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اينجاهم تا 1.1.5 داره، از كجا ميشه گير آورد؟ كدوم نسخه رو 1.1.6 سازگاره؟ واقعا مشكلم حل ميشه؟ با نصب مجدد فارسي ساز؟ :-\
شما باید فارسی ساز رو نصب کنید. فارسی ساز 1.1.5 با 1.1.6 فرقی نداره. ان شالله که حل میشه. اگر نشد ما در خدمتیم.
سلام ، ممنون آقاي مطهري من فولدر theme رو پاك كردم و دوباره با فارسي سازي كه از smflearn.com (همون 1.1.5) گرفتم آپلود كردم مشكل حل شد. از همه ممنونم كه تا اينجا كمكم كردن. اميدوارم ديگه مشكلي پيش نياد، ولي اگر اومد بازم مزاحمتون ميشم.![]()
![]()
خواهش می کنم.
موفق باشید.
در ضمن مدیران لطف کنند به smf گزارش کنند که فارسی ساز مشکل داره.
ببخشید یادم رفت بگم (مدیران لطفا ادغام کنند) اسم من بهروز هست.یوزر من هم siran .
ممنون.
منظورتون از مشکل چیه ؟
(اس ام اف این قابلیت میده که display name تون متفاوت از یوزرنیم باشه. میتونین به صفحه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برین و اسمتون رو عوض کنین)
سلام، من بعد از نصب فارسي ساز 1.1.5 از اس ام اف لرن ،متوجه شدم كه انجمنم قالبش فارسي هست يعني RTL هست ولي نوشته هاي (مطالب) يا بندهاي توافق نامه يا فرم عضويت همه LTR هستند، مشكل چيه؟
(من اين فارسي ساز رو فقط تو فولدر تم انتخابيم نصب كردم.)
این فارسی ساز باید کاملا نصب بشه و صرفا در یک قالب خاص نباید ریخته بشود
نويد جان من فارسي ساز رو روي تمام تم هاي موجود در اف تي پيم آپلود كردم ولي بازم اون مشكل رفع نشد. سايت RTL هست ولي نوشته ها و پست ها و تيتر انجمن ها فرم عضويت و... LTR. ??? شايد فارسي ساز مشكل داره يا شايد تمي كه من نصب كردم فارسي ساز قبول نميكنه؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)