با سلام
من دارم يک قالب طراحي مي کنم که توي صفحه اولش مي خوام از دو مجموعه متفاوت دو تا ستون جدا جدول محتواي بخشم رو نشون بدم هر چي باهاش ور رفتم نشد
چيکار بايد بکنم. حتي سرچ هم چاره ساز نشد

با سلام
من دارم يک قالب طراحي مي کنم که توي صفحه اولش مي خوام از دو مجموعه متفاوت دو تا ستون جدا جدول محتواي بخشم رو نشون بدم هر چي باهاش ور رفتم نشد
چيکار بايد بکنم. حتي سرچ هم چاره ساز نشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فکر مکینم این ربطی به طراحی قالب نداره این مربوط به تنظیمات مامبو میشه
البته اگر با مثلا منظورتون بگید بهتره
با سلام
دوست عزيز اگر شما بخواهيد در صورت زياد بودن مطالب در صفحه اصلي آن را در دو ستون به نمايش در بياوريد مي توانيد با ورود به مديريت منو ها » منوي اصلي » صفحه اصلي را انتخاب و در پارامتر ها تعداد ستون ها را ست كنيد ولي اگر مي خواهيد در صفحه اصلي دو ستون عنوان داشته باشيد با در قالب سايت خود دو ماژول به صورت دو ستون كنار هم در جداول مربوطه قرار داده سپس اقدام به انتشار مجموعه ها و مطالب خود در موقعيت ماژول هاي تعيين شده نماييد.
در غير اينصورت اگر منظورتون رو واضح تر بيان كنيد بهتره .....
موفق باشيد.
من مي خوام دو ستون عنوان داشته باشم همون طوري که گفتين بايد 2 تا ماژول بسازم و ساختم اما تعداد مطالبي که اين ماژول نشان مي دهد رو چه طور ميشه کنترل کرد مثلا اگه بخوام توي صفحه اول تنها 10 مطلب جديد رو داشته باش بايد ماژولها رو چه طور تغيير بدم؟ يا بايد کار ديگه اي بکنم؟
كدوم ماژول؟
شما بايد در قالب دو موقعيت ماژول تعريف كنيد
بعد از ماژول آخرين اخبار استفاده كنيد و در موقعيت موردنظر انتشار بديد
در تنظيمات ماژول آخرين اخبار تعداد مطالب قابل تنظيم هست
[quote author=jbasoft link=topic=16368.msg86741#msg86741 date=1221291421]
با سلام
دوست عزيز اگر شما بخواهيد در صورت زياد بودن مطالب در صفحه اصلي آن را در دو ستون به نمايش در بياوريد مي توانيد با ورود به مديريت منو ها » منوي اصلي » صفحه اصلي را انتخاب و در پارامتر ها تعداد ستون ها را ست كنيد ولي اگر مي خواهيد در صفحه اصلي دو ستون عنوان داشته باشيد با در قالب سايت خود دو ماژول به صورت دو ستون كنار هم در جداول مربوطه قرار داده سپس اقدام به انتشار مجموعه ها و مطالب خود در موقعيت ماژول هاي تعيين شده نماييد.
در غير اينصورت اگر منظورتون رو واضح تر بيان كنيد بهتره .....
موفق باشيد.
[/quote]
سلام
من با اينكه در مسيري كه گفته ايد اين كار رو انجام دادم يعني اعداد زير را وارد كرده ام:
# متن ستون بندی شده: 5
# متن بلند: 0
ستون ها: 1
# لینک ها: 3
ولي باز هم صفحه اول دو ستونه است. قالب هم قالب AkoWinterPortal است.
لطفا راهنمايي كنيد.
به تاریخ آخرین پست دقت کنید: 8 ماه پیش. بهتر بود سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح می کردید.
با انجام این تنظیمات در منوی اصلی، فقط در منوی اصلی این تغییرات اعمال میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)