سلام
من از ماژول Nokkaew برای تغییر زبان استفاده می کنم ولی وقتی انرا انشار می دهم بدین صورت نمایش داده می شود: persian ||english
حال سوالم این هست که به چه شکل میشه اونوبه : فارسی || en

سلام
من از ماژول Nokkaew برای تغییر زبان استفاده می کنم ولی وقتی انرا انشار می دهم بدین صورت نمایش داده می شود: persian ||english
حال سوالم این هست که به چه شکل میشه اونوبه : فارسی || en
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کار سختی نیست .
در قسمت ->Language configuration می تونید در فیلد نام کلمه مورد نظرت رو بنویسی و ذخیره کنی ... به همین سادگی .
پیروز باشید
امیر
[img width=640 height=227]http://i38.tinypic.com/34q5u7p.jpg[/img]
دوست عزیز عکس بالا قسمت Language configuration هست ولی جایی برای تغییر عبارت persian ||english نیست.منظور شما مربوط به کدام قسمت هست؟
سلام
حق با شماست . من چون به ورژن 1.6.1 عادت داشتم بر اساس همون هم گفته بودم . ببخشید![]()
وقت نکردم که روش درستش رو مطالعه کنم . اما شما به راحتی می تونید با استفاده از روش زیر به نتیجه لازم برسید.
از طریق PHPMyadmin به دیتابیس مامبو برید . تیبل mos_nok_language را باز و مرور کنید . فیلد persian را ادیت کنید و به جاش کلمه ''فارسی '' رو قرار بدید .
البته باید به صورت ASCII باشه پس به جای کلمه فارسی باید از محتویات [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاد کنید . ذخیره کنید و نتیجه رو در سایت بررسی کنید . و البته توی همین تاپیک هم نتیجه رو بنویسید .
موفق باشید
امیر
ممنون دوست از راهنمایی شما
مشکل حل شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)